Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Wysłany: 23-07-2007, 10:17 Problem z Photoshopem CS2
Ściąglełam sobie Photoshopa CS2 i zainstalowałam go. Znalazłam numer seryjny i go wpisałam. No i sie zainstalowało i wogóle wysztko pikuś. Potem wchodzę w Photoshopa CS2 i wyskakuje mi błąd o tereści: "You are not allowed to continue because your account does not have the proper privileges. Please log in using an account with admistrator privilegs and try again." I nie wiem co robić.. Prosze was o szybką odpowiedz..;) z góry dziękuje.;*
[ Dodano: 23-07-2007, 10:19 ]
A i jeszcez zapomniałam powiedzieć, ale rozmawiałam z taka dziewczyna i ona mi powiedział że muszę się gdześ zarejestrować ale ona nie poamięcta strony. Może ktoś zna.?
Pomogła: 3 razy Wiek: 19 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1469 Skąd: Wrocław
Wysłany: 25-04-2008, 09:55
OluSs, musisz ściągnąć sobie cracka, który wygeneruje Ci odpowiedni kod. Klikasz tam rejestracja telefoniczna (czy jakoś tak) i później Ci wychodzi, żebyś wpisała odpowiedni kod. I wklejasz ten wygenerowany przez cracka (czy jak to tam się powinno nazywać).
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Gość, do you wanna kiss me?
Ja myślę, że to już nic nie da. Trzeba odinstalować i zainstalować ponownie. Ja zawsze muszę czyścić rejestr po takich nieudanych próbach, bop zawsze jakieś zapisy zostają... Więc dodatkowo proponuję przeczyścić sobie później komputer programem typu RegFix
Wysłany: 25-04-2008, 17:08
m@tarci
ciekawe czy ty nie masz nic z pirackiego oprogramowania na kompie lub od kolegi ... kazdy PC powinien posiadac oryginalne CD z certyfikatami do kazdego programu, jesli ich nie posiadasz to lecisz do paki ... jak sciagasz mp3 z neta lub filmy to tak samo jest nielegalne, a tez to pewnie robisz ...
sprawdz pierw wlasne oprogramowanie, muze i filmy, a potem zabieraj glos
pilnuj swojego pod nosem a nie czyjegos pod lasem ...
jak nie chcesz pomagac to chociaz nie przeszkadzaj
_________________ Szkola (sys.) sprala mi dynie, obecny rzad mnie dobija !!! wiec nie moge sie uwazac za normalnego.
kolednik , moj soft jest jak dla mnie nie ziemski , zarowno jak najlepsze i jak najnowsze oprogramowanie posiadam.
Ile mam oryginalek? mam tylko trzy Visty , dwa XP Pro , 98 i XP Media Center , a o reszcie nie bede wspominal , w koncu to glupota na otwartym necie pisac takie rzeczy.
Szczerze mowiac , nie slyszalem by byl w sprzedazy SP3.
Ile mam oryginalek? mam tylko trzy Visty , dwa XP Pro , 98 i XP Media Center , a o reszcie nie bede wspominal , w koncu to glupota na otwartym necie pisac takie rzeczy.
A po tym zdaniu wnioskować można, że lecisz sobie z nami w kulki. A to przecież domena M&M!
Nie , to wszystko oryginalne , moge zrobic zaraz skan , jak bedzie wolny laptop , za jakis czas , ale mam w hugo nie zbyt legalnych programow i ogolnie moj soft , tez nie nalezy do legalnych.
Nie wiem jak w Polsce w niektorych sklepach , ale tu wszedzie , przy kazdym zakupie PC dostajesz oryginalne oprogamowanie , system i antywirusa i czasem takie dodatki jak PS lub Nero.
A wlasnie mam oryginalne Nero 6 i 7 , tym moge sie tez pochwalic.
Nie chce nic mowic , ale jedna Vista , jest kolegi , no coz , zapomnial no i szczerze mowiac , to nie wszystko do konca tylko dla mojego uzytku , a rodzine mam liczna , tata aktywny jest.
Amira , ale ty cwana jestes i mi dogadalas
Ostatnio zmieniony przez m@tarci 28-04-2008, 07:21, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum