Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Wysłany: 23-01-2008, 17:47
Happek napisał/a:
P.S Jak to dla was banał to zróbcie koledze ten projekt i spokój będzie
jak bys czytal wszystkie posty ze zrozumieniem to bys widzial ze ten projekcik juz dawno zostal wykonany (mojego autorstwa) i jak bys go dokladnie poogladal to bys stwierdzil jakie to bylo latwe ... na przyszlosc polecam czytanie tekstu ze zrozumieniem, a jak masz problemy to popros rodzicow o pomoc ... dla ciebie wklejam go jeszcze raz (tak jak to zrobilem w poscie 6)...
jak bys czytal wszystkie posty ze zrozumieniem to bys widzial ze ten projekcik juz dawno zostal wykonany (mojego autorstwa) i jak bys go dokladnie poogladal to bys stwierdzil jakie to bylo latwe ... na przyszlosc polecam czytanie tekstu ze zrozumieniem, a jak masz problemy to popros rodzicow o pomoc ... dla ciebie wklejam go jeszcze raz (tak jak to zrobilem w poscie 6)...
lol kolednik lubisz se czasem po ludziach pojezdzic , ale fakt faktem trzeba lepiej czytac posty...
kolego tylko z tego co pamietam jak czytałem ten temat to jeszcze tego nie było, a jak nawet był ten projekt to sorka błedy się zdarzają nie jestem idealny i się za takiego nie uważam, i nie nazywaj mnie lolkiem troche kultury ja się tutaj staram nikogo nie obrażać i liczę na to samo
_________________ "Mam charakter, nie oglądam się za plecy biorę życie jakie jest i potrafię się tym cieszyć."
Wysłany: 24-01-2008, 08:51
Happek napisał/a:
i nie nazywaj mnie lolkiem troche kultury ja się tutaj staram nikogo nie obrażać i liczę na to samo
jak bys czytal posty ze zrozumieniem to bys widzial wszystko i obeszlo by sie bez niby to obrazy ... a twoje wypowiedzi to wystarczajaca obraza niewiedzy ... przestan spamowac, nabijac posty ... jak masz cos to pisz na PW ...
nom moze kiedys w dalekiej przyszlosci tez bedzies ja mial(pewnie nie wiesz co to do konca znaczy...)
kolednik napisał/a:
i kolejny obronca ucisnionych
WTF?? ...cie , ja ich tepie ale nie chce miec problemow z modami , adminami itp. itd.
choc do tego gostka narazie nic nie mam bo z tago co zauwazylem to on nie ma zamiaru sie klocic wiec nie warto o warna sie prosic.
heh... widze że wojna inteligentych ludzi i człowieka mieszkającego na wyspach(chyba że dałeś to dla podpuchy i szpanu)
Tak więc ... wojna poszła o szalik i jego projekt.
Czy nie lepiej przestać się do siebie odzywać?!
kolednik, a ty jesteś upierdliwy i zadziorny.Wiem co mówie ... powtarzałem że nie potrafie rysować ale ty jednak wiedziałeś lepiej. Jeśli nie chciałeś mi narysować projektu szalika to po co wogole piszesz cokolwiek?
To tyle... wracajmy do tematu. Czyli do czcionek,projektów i rysunków w paincie.
_________________ Nie sztuką jest napisać tekst
Sztuką jest napisać dobry tekst
Nie jesteś PIMP jesteś pimpuś
~Gość~ przypalimy kane ? ;-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum