Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Witam. Chce aby ktos z tego forum zrobil mi projekt szalika piłkarskiego.
Na szaliku ma pisac dużymi literami "CZARNI OLESZYCE" (czcionka taka jak w GTA SA)
Pod tym napisem ma być napis "chwdp"
Gdzies tam również ma być ulokowana data założenia klubu (1947)
Po bokach szalika widział bym herb Oleszyc.
Szalik ma być ogólnie cały czarny,litery mają mieć biały kolor,herb ma pozostać taki jaki jest w rzeczywistości.
Jak ktoś potrafi to może dodać jeszcze pare motywów ( jakas piłka itp. )
Z góry dzięki.Jak ktos ma jeszcze jakieś informacje to prosze pisac ...
Herb:
czcionke mozecie znalesc pod adresem" www.firmakrk.pl
To tam gdzie pisze dużymi literami FIRMA
Ostatnio zmieniony przez pudi91 04-01-2008, 22:00, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 28-12-2007, 01:57
jesli to klub z 1947 to powinien miec te wszystkie bajery juz od dawna ... (nic dziwnego ze nie ma ... nie slyszalem o takim klubie, chyba ze sie rozlecial w latach '80)
1) jesli chodzi o projekt rysunku to sam podales jak ma wygladac, a wiec przelej to tylko na papier i gotowe ...
2) jesli ci chodzi o dziergany przyklad to chyba zle trafiles
Klub ma juz swoje szaliki itp. Ale ja chce sobie zrobic szalik dla siebie !
1) Nie mam zdolnosci plastycznych wiec raczej nie zaprojektuje szalika.
2) Chce tylko projekt tego szalika ... wysle to do odpowiedniego goscia i on zrobi cala reszte.
Tak wiec pomoze mi ktos?
_________________ Nie sztuką jest napisać tekst
Sztuką jest napisać dobry tekst
Nie jesteś PIMP jesteś pimpuś
~Gość~ przypalimy kane ? ;-)
LUDZIE MóWIE DO WAS! Nie umie rysować ... serio... narysowanie dla mnie psa jest tak trudne że musze nad tym rysunkiem plakać z 3 dni A pies i tak wyglada jak kot ...
Tak wiec prosze was o pomoc
_________________ Nie sztuką jest napisać tekst
Sztuką jest napisać dobry tekst
Nie jesteś PIMP jesteś pimpuś
~Gość~ przypalimy kane ? ;-)
Wysłany: 11-01-2008, 09:13
z fotki z awatora wynika ze niby jestes jakis cool gosc, raper, itp. ci co maja wyobraznie na swiat (inaczej niz politycy), lubia malowac po scianach graffiti, zapodawac rymowankami - yooo yooo ... a tu tym czasem popelinka, rozczarowanie ...
moja opinia jest taka ze zdolnosci plastyczne to kazdy ma nawet przy takim banalnym projekcie ... ty poprostu jestes leniwy
szalik wedlug przepisu ... 1 min w PhotoShopie i gotowe
Wysłany: 18-01-2008, 09:09
Zzielona napisał/a:
Ale do tego nie trzeba mieć talentu, wystarczy Paint .
dokladnie zzielona ale tak jak juz pisalem, gosciu jest leniwy ... wystarczy popatrzec na przyklad jaki zrobilem i mozna stwierdzic ze nie byl to skomplikowany rysunek
hehe łatwo wam się mówi ja też mimo tego że nie raz chciałem coś narysować, siedziałem godzinami wraz mi wychodziło to jakieś kanciate itd itp kolega pewnie ma to samo co ja i nie jest to lenistwo
Wysłany: 20-01-2008, 00:34
Happek napisał/a:
hehe łatwo wam się mówi ja też mimo tego że nie raz chciałem coś narysować, siedziałem godzinami wraz mi wychodziło to jakieś kanciate itd itp kolega pewnie ma to samo co ja i nie jest to lenistwo
czlowieku ... takie prace dzieci robia na plastyce z wycinanek w przedszkolu popatrz na 1 i 6 post i ocen trudnosc tego zadania w skali od 0 do 10.
zrobienie tego w paint'cie może nie jest az tak trudne jak sie wrzuci większość ale narysowanie tego na kartce jeszcze jak kolega wspomina o motywach dla mnie nie jest proste, tym bardziej że ktoś potem wzorując się na tym ma ten szalik uszyć czy jak to się mówi
_________________ "Mam charakter, nie oglądam się za plecy biorę życie jakie jest i potrafię się tym cieszyć."
Wysłany: 22-01-2008, 20:16
Happek napisał/a:
zrobienie tego w paint'cie może nie jest az tak trudne jak sie wrzuci większość
jak pisalem tak powtarzasz ale widze ze nie kumasz do konca no to ci to rozpisze
zeby wyslac posta potrzebny jest ci komputer i internet, a wiec zamiast wysylac posta z taka prosba nie latwiej i szybciej bylo by zrobic to samemu ...
internet = sciagniecie czcionki jak jej ktos nie ma ...
komp = paint (kazdy windows go posiada) ...
gostek w momecie pisania pierwszego (jak i kolejnego) posta mial dostep do tego wszystkiego ale byl zaleniwy zeby samemu to wykonac
czy ja zawsze musze trafic na obroncow ucisnionych ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum