Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Mam wielką próśbę. Szukam dobrego nauczyciela, który podszkoliłby mnie trochę w robieniu szablonów na bloga. Od dłuższego czasu mam pomysł na pisanie opowiadania, niestety zupełnie nie idzie mi stworzenie szablonu. Opanowałam język HTML na podstawowym poziomie, ale teraz chciałabym nauczyć się tworzyć bardziej zaawansowaną grafikę. Mam GIMPa, choć od niedawna. Po prostu szukam kogoś kto znajdzie czas i cierpliwość, żeby wyjaśnić mi jak "wyczarować" te wszystkie bajery . Z góry dziękuję.
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1102
Wysłany: 08-05-2007, 22:42
Wątpie byś znalazła kogokolwiek kto podjął by się nauczania. Każdy raczej sam się nauczył, czytając różne tutoriale. Tak hop siup to nie trwało, więc jeżeli chcesz zacząć cokolwiek robić to musisz to zrobić sama, a w chwilach niewiedzy spytać się o radę.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 41 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3137 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 09-05-2007, 11:12
w dzisiejszych czasach czas to pieniądz, więc może być trudno znaleźć jakąś osobę. W internecie są jednak kursy "za rączkę" pokazujące jak otrzymać fajne efekty graficzne, wystarczy tylko odpowiednio sformułować zapytanie w google
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 98 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 416 Skąd: Dom
Wysłany: 09-05-2007, 15:53
Ja sie znam na gimpie, i umiem robic szablony, ale jakos nie widze sie w roli nauczyciela.
www.webtutorials.pl www.szablonart.pl - tu masz kurs na stare typty szablonow.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum