Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1102
Wysłany: 11-06-2006, 22:34 [vexel] Nauka
Uwaga, teraz bedzie smiesznie. Na wakacje postanowilam sobie ze naucze sie nowej formy graficznej, skoro foografowac za bardzo nie umiem, blendow nie lubie robic, na fotomanipulacje nie chce mi sie wybierac zdjec, to postanowilam udoskonalic sie w vexelach.
Tutaj bede pokazywala kolejne etapy Najpierw moj najbardziej pierwszy vexel haha
w styczniu zrobilam to: http://img91.imageshack.u...e=carmen7kp.jpg
i zdolowalam sie na kilka miesiecy, dlatego dopiero niedawno cokolwiek zaczelam robic i jak na razie wyszlo mi to http://img73.imageshack.u...exelprev5tj.jpg
szukam czasu na dokonczenie go, ale bedzie lekko slaby bo nie wiem za bardzo czy dobrze sie do tego zabieram.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Pomogła: 1 raz Wiek: 21 Dołączyła: 17 Mar 2006 Posty: 261 Skąd: Warszawa / Nisko
Wysłany: 11-06-2006, 23:18
Hehe. I tak dobrze, bo masz więcej weny odemnie. Może moja cierpliwość musi jeszcze ciut dłuższą regenerację przejść, bo narazie nie stać mnie na takie wyczyny jak vexele. Ale Twoje poczynania zamierzam śledzić moja droga
_________________ [img]http://madziana2.ovh.org/wituserbar.jpg[/img]
Trudniej głupiemu udawać mądrego niż mądremu głupiego.
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1102
Wysłany: 14-06-2006, 10:55
Robisz sciezki pen tool i pozniej wypelniasz je kolorem.
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Wysłany: 14-06-2006, 20:01
Jest, ale nie wyglada to dobrze, a poza tym vexel nie opiera sie na pracy nad zdjeciem tylko ze zdjeciem. Przeciez robisz wszystko na osobnych warstwach, a fotka sluzy ci tylko jako wzor
Wysłany: 14-06-2006, 23:51
Chwilowo zawiesilam prace, bo robie cos innego Ale jak tylko tamto skoncze, to poswiecam sie grafice
Wysłany: 16-06-2006, 01:23
Do bani, przyznam, ze nie chcialo mi sie tego dokanczac, ale tez nie chcialam tego pozostawic tak jak jest, wiec na szybciocha domalowalam reszte. Niestety sama glowa i imitacja wlosow
Wysłany: 16-06-2006, 12:11
A to zalezy, bo ten robilam dlugo, tak po poltorej godziny przez kilka dni, ale to dlatego ze na poczatku nie wiedzialam jak to robic. Zajelo mi to z 70 warstw, tak wiec w porownaniu do niektorych co robia po ilesset jest bardzo prosty
Ale dzieki za pochwale Mysle, ze jak wybiore normalny kolor skory to latwiej pojdzie.
Wysłany: 17-06-2006, 16:05
Hehe, no vexel to nei jest. Pokaz zdjecie oryginalne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum