Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
- szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Pomogła: 4 razy Wiek: 20 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1599 Skąd: Wrocław
Wysłany: 25-11-2007, 14:45 [rysunek] Zzielona
Ostatnio strasznie chciałam mieć to swoje zdjęcie z avatara jako rysunek. Kombinowałam jakby to je obrobić na Photoshopie, żeby wyglądało jak wektorowe albo rysunkowe. Stwierdziłam, że chyba najrozsądniejszym wyjściem będzie po prostu wydrukowanie zdjęcie, wyjęcie z mojej magicznej teczki kalki (tej, której używam na zajęciach) i przekalkowanie zdjęcia! Jak pomyślałam, tak uczyniłam. Potem przeskanowałam kalkę wraz z białą kalką i na Photoshopie pokolorowałam. Efekt końcowy całkiem najz (a przynajmniej według mnie). Obrazek ogólnie jest mi potrzebny do grafiki
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Gość, do you wanna kiss me?
mi się bardzo podoba troszeczkę przerysowane wyszło, ale to nadaje rysunkowi charakteru. bardzo fajnie
ja się ostatnio właśnie zajęłam grafiką wektorową i nawet zorganizowałam sobie tablet, żeby móc jeszcze lepiej wykonywać to
Zaproszone osoby: 45 Pomógł: 37 razy Wiek: 22 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 2948 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 25-11-2007, 18:28
prosiłbym o założenie osobnego tematu w dziale rozmów o grafice. myślę, że informacje o funkcjach, jakości i sprawach związanych z tabletami jak najbardziej przydadzą się tym, którzy zamierzają go kupić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum