Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
- szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
tak to jest jak się korzysta z funkcji kopiuj - wklej. Supa, na dwóch różnych stronach ten sam post z tymi samymi błędami ? Mogłaś chociaż sprawdzić, czy działa to wszystko ;]
m@tarci, z moim poczuciem humoru jest wszystko w porządku z Twoim chyba też.. powiedziałabym raczej, że nie umiesz czytać między wierszami
m@tarci napisał/a:
Amira napisał/a:
Wcale się nie czepiam
taa... jasne , jak zwykle nie
a to co miało znaczyć? ja czepialska nie jestem :p po to te prace tutaj zostały umieszczone, żeby każdy mógł wyrazić opinię. gdybym zobaczyła w sieci takie postrzępione brzegi to bym tapety nie użyła i tyle. i się nie czepiam mówię tylko co mi na wątrobie leży
No, dobra, to teraz ja coś powiem, zanim m@tarci zrobi nam śmietnik z tego tematu
Supa, tapety są bardzo ładne, podobają mi się. Odnosze wrażenie, że umieściłaś je po to, ażeby zareklamować stronę, której adres jest umieszczony na grafikach Widać, że masz talent to tego. Długo już siedzisz w AP (a może korzystasz z innego programu)?
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A może jednak zainteresowany?
Sygnatury masz niebywałe, zaiste, kÓl, bomba itp...
Mógłbyś mi podać adres twojej strony? Na tapecie był, ale mam dziwny komunikat, kiedy wpisuję adres o_O A tak w ogóle chciałabym wiedzieć - ile zajmuje Ci stworzenie jednej takiej tapetki? ;D
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A może jednak zainteresowany?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum