Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
ostatnio przypadkiem trafiłem na strone http://pix.art.pl/ i mnie natchnęło do popoglądanie tego typu twórczości a dzisiaj do założenia tematu
styczność z tym miałem już dawno, chociażby przez chyba wszystkim znane dolls.
jak wiadomo robiły one furore jakiś czas temu (prawie na każdym blogu młodych dziewczyn i chłopaków także !!) i do dzisiaj jest pełno stron typu dolls maker i pozostałości po nich
sam nie wiem co zadecydowało o ich popularności, może mi wyjaśni ktoś kto tego używał ??
inną stroną, którą znam z tego, że uzywa pixelartów jest epuls.pl ale to portal społecznościowy anie o pixelartach
znalazem kilka fajnych przykładów pixel artów (na google images )
na tej stronie: http://www.halfshag.com/iso/ mozna się pobawić gotowymi elementami i zbudować własne obiekty, lub przeglądnąć galerię ludzi, którzy byli tam przed nami
ostatnio modne stały się także buttony np. i to także jest rodzaj pixelartów
a jak wam się podoba coś takiego ?
mieliście ochote się kiedyś pobawić w to ? (w takiej nabrałem )
czy raczej wolicie inne obszary twórczości graficznych ?
jeżeli ktoś zna jakieś galerie to niech poda domyslam się, że na deviantart czy digart są takie reczy, ale chodzi też o takie mniej znane
no i pixel makery również mile widziane
jesli posiadasz własne prace, załóż temat w dziale galeria prac i podaj tu linka
Nie zachwyca, ale wygląda ciekawie - szczególnie gdy wszyscy koncentrują się na grafice w całkiem innym (pięknym, precyzyjnym ale powtarzalnym) wydaniu.
Nie każdy potrafi stworzyć coś całkowicie -od pierwszej kreski do ostatniej - własnego.
Pixel Arty opanują tylko ten mniejszy zakątek Internetu. Poza tym wątpie, czy ktoś oprócz pań SwEeT BiTcHeS zajmie się czymś takim, ponieważ we wszystkich trendi blogach górują tylko dollsy.
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A może jednak zainteresowany?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum