Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
no przecież napisałem, że taka moda wiele rzeczy, które są częścią szablonu można robić w programach o wiele tańszych lub darmowyc, no ale ludzie wolą być dżezi i kul.
no przecież napisałem, że taka moda wiele rzeczy, które są częścią szablonu można robić w programach o wiele tańszych lub darmowyc, no ale ludzie wolą być dżezi i kul.
- a to, drogi Hytyszu, to nie znaczy, iż podążam za modą. Lubię po prostu ten program. Kiedyś używałam Corel Draw, ale niestety nie był w moim typie...
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A może jednak zainteresowany?
Pomogła: 1 raz Wiek: 20 Dołączyła: 17 Mar 2006 Posty: 261 Skąd: Warszawa / Nisko
Wysłany: 03-07-2007, 02:16
Ja używam CorelDraw, ale jedynie do grafiki wektorowej, bez niego nie umiem się obejść jeżeli o nią chodzi.
Jeśli zaś chodzi o bardziej twórcze działania to bardzo lubię PhotoShopa, a ostatnio CS3 się testuję. Zresztą, polecam
Wysłany: 26-09-2007, 22:17
Cashee napisał/a:
- jakie ma nowe opcje Photoshop CS3?
to zalezy jakie wersje mam porownac...
opcji jest pare ... ktore trudno jest wypisac z pamieci bo zamienilem CS2 na CS3 jakis miesiac temu, np. miedzy SC2 a CS3 ... dodane zostaly:
- quick selection tool
- audio tool... i pare innych ktorych ciezko mi porownac ze wzgledu na pamiec
jak dla mnie jest szybszy i dokladniejszy, a kazda opcja to nic innego jak ulatwienie pracy grafika
ja pewnie oryginalna nie będę
Adobe Photoshop CS3 EN
tylko i wyłącznie. próbowałam inne programy, sprawdzałam czy dam sobie radę.. i ... nie dałam. mam jakąś blokadę i myślę, że jestem skazana na photoshopa do końca życia
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 17 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 402 Skąd: Dom
Wysłany: 27-09-2007, 16:48
Photoshop (CS 2 -9.0-)
Gimp (2.2.1)
Najlepsze ;] Moim pierwszym exe do grafy był gimp, pamiętam jak się podniecałem, że zrobiłem Cień pod napisem
_________________ Gość No co sie gapisz?! Chcesz z dyni?! Po Twojej pysznej zupie nie ruszam dupy z klopa, ta zupa była z mlekiem, na mleko mam alergie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum