Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Wysłany: 19-04-2007, 19:41 Nie dośc ze dobre w smaku to jaka stronka ;-)
Jestem pod wrazeniem stronki http://www.jupiland.com/pl/. zawsze fascynowała mnie grafika,ale ta mnie poraza i zachwyca .az chce sie próbowac tych soczków
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1105
Wysłany: 19-04-2007, 19:51
Grafika mnie zupełnie nie powaliła, ale flash jest fajny.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
oj tak, bardzo mi się to podoba.Ta stronka jest świetna dla dzieci.Nawet nie sadziłam ze moje dzieciątko tak zareaguje.Moze się przy tym swietnie uczyc kolorów
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 17 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 402 Skąd: Dom
Wysłany: 24-04-2007, 22:01
Nie to chyba kpiny jakieś 20 minutowa praca, nad stronka i wy sie podniecacie, nie no comment
Ale fajnie im to wyszlo ;p
_________________ Gość No co sie gapisz?! Chcesz z dyni?! Po Twojej pysznej zupie nie ruszam dupy z klopa, ta zupa była z mlekiem, na mleko mam alergie.
wiesz teraz jest wiele takich stron robionych na to samo kopyto,nic nadzwyczajnego a to jedna z tych która wyszła fajnie i dobrze się po niej poruszać .to tyle ;-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum