Forum.Blogowicz.info Strona Główna Forum.Blogowicz.info
Dyskusje Blogerów - Blogowe Forum Młodzieżowe - rozmowy o blogach, porady i nie tylko

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  ChatCzat
 Ogłoszenie 
Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji !
Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.

Najlepsze polskie gry online z nagrodami

Poprzedni temat :: Następny temat
Nie umiesz robić sam logo, avatar, taptety lub inne rzeczy ?
Autor Wiadomość
Cindi
[Usunięty]

Wysłany: 17-08-2006, 22:40   Nie umiesz robić sam logo, avatar, taptety lub inne rzeczy ?

Witam mam propozycje do zaoferowania :) . Potrzebuje jeszcze dwóch chętnych ludzi którzy pomogą w tym dziale. będziemy pracować na zmiane.

[list]Jeżeli masz problem nie umiesz zrobić loga vatarku albo innej rzeczy? Pisz tutaj. My zroibmy to za ciebie całkowiice za darmo. Zapraszam

[/list:u]

Czekamy na zgloszenia :)

madziol
[Usunięty]

Wysłany: 22-10-2006, 18:42   

no to ja się zgłaszam. tylko nie bede robila zbyt często ale of kurs znajde chwilkę od czasu do czasu :P a jak robie? mysle ze dobrze :P oryginalnie.mylog.pl moja strona - można podziwiać ;) a w sumie moja specjalizacja to szablony....

*SqueeZee92*
[Usunięty]

Wysłany: 25-11-2006, 10:43   

Jestem tu nowa .Chciałabym umiescić tu swojego avatara lecz nie umiem ponieważ narazie się na tym nie znam.Znam sie tylko na blogu ;) :kwasny:

[ Dodano: 25-11-2006, 10:48 ]
Cindi napisał/a
Witam mam propozycje do zaoferowania :) . Potrzebuje jeszcze dwóch chętnych ludzi którzy pomogą w tym dziale. będziemy pracować na zmiane.

[list]Jeżeli masz problem nie umiesz zrobić loga vatarku albo innej rzeczy? Pisz tutaj. My zroibmy to za ciebie całkowiice za darmo. Zapraszam

[/list:u]

Czekamy na zgloszenia :)

Liczę na to , ze mi pomożesz.Jestem całkowicie zielona więc napisz co Ci będzie do tego potrzebne.Pzdr.;)

DZASTI
[Usunięty]

Wysłany: 01-01-2007, 20:32   

Tylko ne krzycznie bom nowa i nie wiem czy dobrze piszę
Chciałabym avatarek z żyrafą :padam: da się??
To mój blok jakby co www.zyje.mylog.pl

np ta jest piękna http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%BByrafa

Tobiasz 

Wysłany: 05-01-2007, 13:52   

Dżasti, musisz mieć grafike, aby avek został zrobiony. Nikt nie będzie bawił się w szukanie obrazków!

~Htsz 
Administrator
Ojciec Chrzestny II

Zaproszone osoby: 48
Wysłany: 05-01-2007, 18:09   

Tobiasz napisał/a
Dżasti, musisz mieć grafike, aby avek został zrobiony. Nikt nie będzie bawił się w szukanie obrazków!
czytaj dokładnie Tobiaszu, podała podstrone wikipedii z obrazkami zyraf...
zapraszam do przewodnika po forum

iceman1989
[Usunięty]

Wysłany: 06-01-2007, 21:06   Nowy Avatarek i obrazek do podpisu

Witam jestem tutaj nowy i chciałbym was prosić o wykonanie dla mnie jakiegoś Avatarka w rozmiarach 150 na 220 z tego oto obrazka obrazek ten ma już gotowy rozmiar i chciałbym aby znalazł się na nim podpis iceman1989 a oto obrazek http://img401.imageshack....a8asdasdda1.jpg i także prosiłbym o sygnaturke do podpisu o wymiarach 240 na 320 też z podpisem iceman1989 a o to obrazek tez juz gotowy http://img441.imageshack....e=playa5gb8.jpg byłbym bardzo wdzięczny za wykonanie ja sie troche bawiłem w róznych programach żeby to jakos wygladało ale mi nie wychodziło za wszelką pomoc bede wdzięczny pozdrawiam iceman1989

haniqa
[Usunięty]

Wysłany: 18-01-2007, 18:51   

A zrobił bymi ktoś szablonik ? :zawstydzony:

~Htsz 
Administrator
Ojciec Chrzestny II

Wysłany: 18-01-2007, 18:56   

Cytat
A zrobił bymi ktoś szablonik ? :zawstydzony:

=> http://szablony.blogowicz.info/?id=na_zamowienie

haniqa
[Usunięty]

Wysłany: 18-01-2007, 19:06   

Dziękuje ale chyba jednak nieskorzystam...15 zł za szablon który będe miec kilka tygodni niezbyt mi pasuje

~Htsz 
Administrator
Ojciec Chrzestny II

Wysłany: 18-01-2007, 19:08   

ludzie wydają wieksze sumy na rzeczy, które mają krócej ;) nikt ci nie każe. zawsze mozna pobrać sobie darmowe gotowce :)

haniqa
[Usunięty]

Wysłany: 18-01-2007, 19:11   

No nib tak musze to przemyslec...
A gotowca niechce bo taki sam szablon jak ja pózniej będzie miało jeszczę parę osób...

Odpowiedz do tematu