Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Ja myslalem ze devianart od ostatniego razu jest przynajmniej troche szybszy... gdzie tam, ni cholery, ale musze jakos z tym zyc.
Tak ogolnie to ciekawe miejsce, duzo osob z for i znajomych tam jest, wiec to praktycznie nie mozliwe by mnie tam zbraklo
Choc poki nie zrobie czegos z tym wszystkim, to mam nadzieje ze nikt ze znajomych nie odkryje mego profilu.
[ Dodano: 01-05-2008, 10:29 ]
Zaraz poszukam jakichs galerii Hentaiowskich i se poogladam, ach moe
[ Dodano: 01-05-2008, 11:45 ] Zzielona to niestety moj, ale mylisz sie, bo w necie mam wiele nickow, tyle ze ten jest specjalny i na stary chyba sie nie zaloguje znowu, jak dali mi bana.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum