Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1102
Wysłany: 06-08-2006, 22:59
NFS, masz stałę IP?
Mnie tez wywalilo na kilka dni
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 42 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3148 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 07-08-2006, 00:20 filtry na serwerze
serwerownia prowadzi walke z atakami ddos i sa jakieś filtry pozakładane, tłumaczą się , że ten problem mają tylko ci co wykonujązbyt wiele połączeń w krótkim czasie i narazie im wierze, bo nie wyobrażam sobie żeby co 3 osoba była w roku szkolnym blokowana na forum przez serwer.
jak narazie stałych bywalców no i tych, którym się przytrafiło zobaczyć stonę białą a nie treść forum zapraszam do zgalszania się na moje gg/mail i podawanie swoich adresów IP celem wpisania na białą liste - prosze podawać swój nick obok IP
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1102
Wysłany: 07-08-2006, 11:04
Htsz napisał/a
celem wpisania na białą liste
cos to nie dziala...
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 42 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3148 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 07-08-2006, 14:51
Frozen Lust napisał/a
cos to nie dziala...
ja sie wczoraj dowiedzialem ze był reset, też sie dostać nie mogłem
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
jakis miesiac temu byly klopoty z propagacja DNS'ow domen na naszych serwach w sieci UPC
UPC zwalala na ISP a ISP na UPC
nie wiem czyja wina byla ale jest juz ok
a ostatni reset byl 5 dni i 12h temu
_________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum