Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Pomógł: 1 raz Wiek: 17 Dołączył: 18 Maj 2008 Posty: 529 Skąd: Radzionków
Wysłany: 09-06-2008, 21:58
Cytat
Klasa pedagogiczna, w której będzie realizowany przedmiot pedagogika z elementami psychologii, w oparciu o program autorski. Ułatwi podjęcie decyzji o podjęciu w przyszłości studiów pedagogicznych.
Tak sie zasatanawialem i po kilku dlugich i wyczerpujacych sekundach, cos mi wpadlo/wypadlo do/z glowy, jakbym mial szanse na drugie zycie, to na pewno omijalbym takie placowki na kilometr, takiak cala reszte tych dzieciecych burdeli.
W sumie zapewne nikt z nas nie zrobilby kompletnie niczego w kieruku zmiany, bo po prostu bysmy nie pamietali o tym, chyba nawet w jakims tam Buddyzmie jest cos, ze po ponownym narodzeniu nie bedzie sie mialo ''tamtej swiadomosci'', wspomnien etc.
_________________ Dont drink and drive, take drugs and fly.
Zaproszone osoby: 5 Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 295 Skąd: 3Miasto
Wysłany: 13-06-2008, 02:43
nevada menthol napisał/a
[...] bieg mojej tragicznej historii.
hehe , twój avatar odzwierciedla twoją historie czy jak ?
Nie żałuję niczego ostatnio coś fajnego przeczytałem "Wolę być panem w piekle, niż sługą w niebie".
Życie jest po to by z niego korzystać i mieć szanse popełniania błędów. gorzej z ich naprawianiem.. skutki są rzeczywiście katastrofalne
Pomógł: 1 raz Wiek: 17 Dołączył: 18 Maj 2008 Posty: 529 Skąd: Radzionków
Wysłany: 20-06-2008, 21:02
może w Żabce - to brzmi bardziej piekielnie
m@tarci napisał/a
W sumie zapewne nikt z nas nie zrobilby kompletnie niczego w kieruku zmiany, bo po prostu bysmy nie pamietali o tym, chyba nawet w jakims tam Buddyzmie jest cos, ze po ponownym narodzeniu nie bedzie sie mialo ''tamtej swiadomosci'', wspomnien etc.
Bóg pewnie zrobił by mi na złość i bym wszystko pamiętał... Nawet poród
Pomógł: 2 razy Wiek: 13 Dołączył: 21 Lip 2008 Posty: 222 Skąd: Warszawa
Wysłany: 21-07-2008, 18:09
Co do tematu, to ja bym się więcej uczył w podstawówce. Skończyłem ją ze srednią 4,9 (każda klasa), a ani razu nie zajrzałem do żadnej ksiązki. Gdybym zajrzał to bym miał wyższą. Teraz w 1 gim mam średnią 4,2 a spędzam nad książkami średnio 3 godz dziennie... Reszta w przeszłości mi się udała, więc nie chcę zmieniać.
Pomogła: 5 razy Wiek: 20 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1894 Skąd: Wrocław
Wysłany: 22-07-2008, 01:17
A tak szczerze to ja chciałabym się urodzić w czasach, gdy studia nie były potrzebne i teraz mogłabym się opieprzać, albo pracować gdzieśtam nie martwiąc się o egzaminy i inne sesje, o.
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
A tak szczerze to ja chciałabym się urodzić w czasach, gdy studia nie były potrzebne i teraz mogłabym się opieprzać, albo pracować gdzieśtam nie martwiąc się o egzaminy i inne sesje, o
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum