Forum.Blogowicz.info Strona Główna Forum.Blogowicz.info
Dyskusje Blogerów - Blogowe Forum Młodzieżowe - rozmowy o blogach, porady i nie tylko

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  ChatCzat
 Ogłoszenie 
Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji !
Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Sprawdź swój refleks - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!

Poprzedni temat :: Następny temat
jest szansa na $$ na studia
Autor Wiadomość
Nomik 

Wysłany: 12-04-2007, 12:05   

Nomik napisał/a
dzieki za odpowiedz ;-))0 ja tez słyszałm ten wiersz ale nie wiedziałam ,moze nie pamietałam kto go napisał.Widze ze moderator krzywo na nas patrzy.. amy tylko sobie pomagamy :-) przeciez widomo jak jest ciezko studentom z kaską to kazdy chce zgarnac to stypendium wiec sie posiłkuje pomoca na forum ;-)

[ Komentarz dodany przez: moron: 11-04-2007, 19:50 ]
mozesz zalozyc inny temat jak chcesz o poezji rozmawiac albo zarejestrowac si ena www.pisze-wiersze.pl/forum (moje malenstwo :] )

jasne ,jasne tylko ze ja wierszy nie pisze,a chciałam jedynie poprosić o pomoc a przy okazji zapodac info o fajnym konkursidle bo pewnie wielu studentów bedzie zainteresowanych...i jak widać sa ;-)

[ Komentarz dodany przez: moron: 12-04-2007, 12:12 ]
ale tamet jest o innym konkursie
chcesz dac info o nowym - mozesz zalozyc nowy temat :)

jesel 

Wysłany: 12-04-2007, 23:32   

To trzeba zalatwic stempel, ofkoz legalnie :hyhy: A ja z ciekawosci chcialem sprwdzic czolowke konkursu i chyba w NEscafe nadal swieta, bo zdaje sie ze nie ma aktualizacji :)

Nomik 

Wysłany: 13-04-2007, 13:05   

he,tez zwróciłam uwage ze nie ma aktualizacji ale juz to zgłosiłam.troszke mnie denerwuje to ładowanie strony.myslałam ze mnie przejdzie ale jestem taaaka niecierpliwa

jesel 

Wysłany: 15-04-2007, 12:29   

eee, przesadzasz :) Ja tam lubie te stronke i doceniam muzyczne walory takze :) W ogole to mam jeszcze takie pytanie, czy jest cos takiego jak Nescafe 3w1 strong ?

Nomik 

Wysłany: 16-04-2007, 14:02   

jest i to jeszcze jaka dobra.Jak gustujesz w mocnych kawkach to i ta polubisz.A czemu pytasz ???

IMG_3722.jpg
Plik ściągnięto 220 raz(y) 19,13 KB

jesel 

Wysłany: 16-04-2007, 17:53   

Bo ostatnio gdzies ktos wspominał o czyms takim, a ja nie slyszalem zupelnie o tym, teraz jestem boigatszy w nowe info i mysle, ze sprobuje moze, choc 2w1 jak dla mnie wymiata.

Frozen Lust 
eBlog.Klub
Her Infernal Majesty

Zaproszone osoby: 12
Pomogła: 15 razy
Wysłany: 16-04-2007, 18:26   

Ja szukam od dłuższego czasu tego Nescafe strong i nie moge znalezc w sklepach. Chociaz ostatnio rzadko pijam kawe, bo na drugim roku w tym samym okresie to mialam juz niedobor mikroelementow w organizmie :D - nie polecam, ma sie wtedy straszne skurcze miesni.
No ale teraz skoro koncze ten etap studiow to przydalaby sie jakas mocna kawa, a w sklepach są same te czarne 3 w 1 :/ A takiej zwykłej kawy to nie lubię, potrzebna mi sama kofeina by moc normalnie zyc.

Nomik 

Wysłany: 16-04-2007, 19:16   

Frozen Lust napisał/a
Ja szukam od dłuższego czasu tego Nescafe strong i nie moge znalezc w sklepach. Chociaz ostatnio rzadko pijam kawe, bo na drugim roku w tym samym okresie to mialam juz niedobor mikroelementow w organizmie :D - nie polecam, ma sie wtedy straszne skurcze miesni.
No ale teraz skoro koncze ten etap studiow to przydalaby sie jakas mocna kawa, a w sklepach są same te czarne 3 w 1 :/ A takiej zwykłej kawy to nie lubię, potrzebna mi sama kofeina by moc normalnie zyc.

ja mogłabym Ci polecic na niedowbór magnezu np. Capuccino z magnezem ( jest taka wersja) ale skoro potrzebujesz duzej dawki kofeiny to mysle ze Nescafe strong 3w1 jest zarazem mocna ale i łagodna bo ma mleko.

jesel 

Wysłany: 19-04-2007, 23:31   

NO z tym STRONG to widze ze nie tylko ja mam problem, bo zostalem w ogole dopiero 5 dni temu uswiadomiony o jej istenieniu, bo w sklepie nigdy tego nie widzialem... ossstro.

Nomik 

Wysłany: 20-04-2007, 12:02   

no wiesz,moze tam gdzie mieszkasz nie ma takich wynalazków bo moze sprzedawcy boja sie ze im towar nie zejdzie ;-))) w hipermarketach znajdziesz.mozemy sie zawsze dogadac to Ci dosle saszetke na spróbowanie ;-)

Odpowiedz do tematu