Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
- sorry, ale w niektórych gimnazjach w ogóle nie zadają, bo jak to twierdzą wychowawcy i nauczyciele - nie chcą, aby ich uczniowie ściągali wszystko z internetu o_O
Zzielona, kaurze żondzom! XD
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A może jednak zainteresowany?
Nie ma... u mnie w gimnie takie pojęcie jak "praca domowa" nie istniało.
Teraz w średniej szkole mam troszeczkę gorzej bo często dostaje do domu jakieś referaty itd.
_________________ "Ty tylko mnie poprowadź
Tobie powierzam mą drogę..."
Pomogła: 5 razy Wiek: 20 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1866 Skąd: Wrocław
Wysłany: 26-04-2008, 09:44
Prawda jest taka, że społeczeństwo polskie im młodsze tym głupsze... Właśnie przez to bezstresowe wychowanie! Jak można dzieciom nie zadawać prac domowych? Przecież pamięć ma to do siebie, że trzeba ją utrwalać, właśnie m. in. przez odrabianie lekcji.
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Ja w polsce w podstwowce , to omal nie padlem od tych prac domowaych , teraz mam jeszcze gorzej , bo jeszcze wiecej , a jak bym wrocil , to bym mial wolne
Co raz bardziej biore pod uwage decyzje powrotu.
_________________ Dont drink and drive, take drugs and fly.
Prawda jest taka, że społeczeństwo polskie im młodsze tym głupsze... Właśnie przez to bezstresowe wychowanie! Jak można dzieciom nie zadawać prac domowych? Przecież pamięć ma to do siebie, że trzeba ją utrwalać, właśnie m. in. przez odrabianie lekcji.
- wiesz, w moim przypadku nauczyciele będą pytać z każdej lekcji. Na ocenę oczywiście, a dużo tego.
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A może jednak zainteresowany?
Zzielona , teraz to i ja jestem taki cwany , ale jak zada ok. 10(1) letniemu dzieciakowi baba kilka kartek 2+2 i z innych przedmiotow tez w hugo tego , to od samego patrzenia sie , robi sie slabo.
Ja tez, tyle ze zwykle skoda przerwy i robie to na lekcji, bo po peirwsze prawie nigdy nauczyciele mnie nie sprawdzaja i po drugie, za nim zacznie sie lekcja, troche to trwa, ja sobie siadam i nie zwaracajac uwage na reszte swiata, odrabian to co mialem zadane.
Choc nie zawsze odrabiam, zwyle po prostu nie zwracam na to uwagi, bo nie ma po co, tak czy inaczej jestem jednym z najlepszych uczniow w klasie, wiec wisi mi to.
Pomógł: 1 raz Wiek: 17 Dołączył: 18 Maj 2008 Posty: 504 Skąd: Radzionków
Wysłany: 06-06-2008, 20:18
m@tarci napisał/a
tak czy inaczej jestem jednym z najlepszych uczniow w klasie, wiec wisi mi to
cóż za wyznanie
a wracając do tematu wakacji to jest mi tak naprawdę obojętne bo za nim to wprowadza to moje 4 litery dawno opuszcza szkolne mury, ale nie widzę by uczniowie siedzieli w gorących klasach i bawili się funkcja kwadratową
To nie wejdzie w życie bo nawet nauczyciele nie wyrażają zgody.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum