Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Po egzaminach/testach/sprawdzianach, mozna sie wyluzowac, tyle ze mi zostalo jeszcze zaliczenie z angielskiego, ale tego sie akurat nie obawiam, bede mogl po tym zaczac chodzic do szkoly w calkiem inna strone, niz znajduje sie ta szkola.
Pomógł: 1 raz Wiek: 17 Dołączył: 18 Maj 2008 Posty: 338 Skąd: Radzionków
Wysłany: 08-06-2008, 09:41
Cytat
Ale ciesze sie ze gimnazjum i liceum mam juz za sobą.... teraz to się czuje wolna
Tobie to dobrze
Mi zostało jeszcze 'udział' w dwóch szkolnych feriach letnich, ale mimo wszystko nie chcę zmian długości w wakacjach... Jak sobie i moim przyszłym dzieciom wczasy zorganizuje?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum