Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Zaproszone osoby: 15
Wysłany: 11-06-2006, 21:49
Ja mam wolne od zeszlej srody do przyszlej niedzieli póxniej tylko 4 dni i koniec roku
Georgiana ni emysl ze bedziesz maila tak slodko, make layouts for all the time juz ja sie o to postaram:> czy sie nei dasz?
Pomogła: 1 raz Wiek: 18 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 335 Skąd: Łuków
Wysłany: 22-06-2006, 16:47
raz w zyciu mialam sredna nizsza niz 5.0 ;} na pierwsze polrocze w pierwszej klasie gim 4,7 czy 8 bodajze (olałam totalnie bo po co sie w I klasie uczyc?:>).
jutro po swiadectwo- śr. 5,5, 180p ogółem (93 z egzaminu- najlepiej w szkole). pasek- zachowanie bdb podciagniete na siłe na radzie ;}} stypendium 100,- za drugie półrocze.
wzorowe zachowanie mialam ostatnio w 2 kl podstawowki ;} potem caly czas dobre, takze po zmianie skali.
nienawidze szkoły. nauczyciele nienawidzili mnie (z wzajemnoscia) odkad pamietam ;d co do sprawdzianow-moje przygotowanie polega na przeczytaniu RAZ calego materiału.
dodam, ze chciano mnie 2 razy wywalic ze szkoly :} raz z podstawowki i raz z gima- skonczylo sie na obnizeniu zachowania prawie do nagannego
taaaaak, duma i chluba braci szkolnej ^_^
_________________ Rączka rączkę myje. Pozdrowienia dla kółka wzajemnej adoracji...
W mojej klasie zarówno w podstawówce jak i w liceum większość ludzi była wyluzowana i wesoła i jednocześnie uczyła się dobrze.Kujon to dla mnie taka osoba która dużo sie uczy a nic z tego nie wynika, to ktoś kto na nauke musi przeznaczyć mnóstwo czasu a i tak efekty są słabe.Tak bym zdefiniował kujona:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum