Pomogła: 6 razy Wiek: 20 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2111 Skąd: Wrocław
Wysłany: 25-09-2007, 21:35
panna nikt, w mojej szkole raczej była rewia na podręczniki. Biol - chemy siedziały i kuły na korytarzach a potem miały garba od uczenia się Powaga! No ale nieważne... Nie o tym chciałam. W każdym razie u mnie w szkole nie było tej tak zwanej "rewii mody", nikt nikogo palcami nie wytykał, że biedny, że wieśniak, że inny. Tak co prawda było za czasów gimnazjum i najbardziej (o zgrozo!) podstawówki, no ale to było dość dawno temu i nikt jeszcze nie wpadł na taki pomysł, na jaki wpadł pan Roman G.
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Zzielona, jak mówię o "rewii mody" mam na myśli nie wytykanie, że biedny i tak dalej, tego u nas nie ma i nie było, ale były laski z dekoltem do pasa, spódniczkami do pół tyłka, nieodmiennie białymi kozaczkami i w różu. Niedobrze mi się na ich widok robiło. A teraz może i jest mniej kolorowo, ale jakby zdrowiej... :>
p,
p.n.
_________________ Nie zgadzam się z tym, co mówisz, ale oddam życie, abyś miał prawo to powiedzieć
[Voltaire]
Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 358 Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 27-09-2007, 13:46
U mnie w szkole nie było takiej rewii, a jak były może ze 2 takie przypadki, jak opisuje panna nikt, to zaraz -100pkt, z zachowania, nagana pisemna, i rodzice wzywani A dodatkowo, została odpytana, z kilku lekcji ;D
Hm.. U mnie w gimnazjum są mundurki, bo wymyslili, ze kto go nie nalozy nie zostanie wpuszczony do szkoly, to nosze bez oporu, bo potem godziny nieusprawiedliwione i tak dalej. No ale pominmy.. Po korytarzach w szkole łażą takie panny. Jedn nawet spoko. Druga, to szkoda gadac, one przyszly na staż z liceum.. Pierwsza liceum i mają poczówe, bop starsze?? Troche żal mi ich.. Jedna z nich.. Do tamtej pierwszej nic nie mam. Ale tamta to taka modelka.. ona ma siostre i matke i ciotke które też chciały zostac modelkami ale im zdeka nie wyszło, hehe :d Bez przegięcia.. Ona się ubrała bez urazy jak szmatka.. nalozyla jakies szpilce, rurki na swoja gruba dupe, jakis swetr i na to KOZUSZEK czy cos takiego z działu dziecięcego w szmateksie Jak ją zobaczyłam to normalnie nie mogłam się powstrzymac od glosnego komentarza na jej temat. Każdy w naszej szkole ma polewke z takich dziewczyn, które niby to chcą się przypodobac, ale im nie wychodzi.. Nie chciałam napisac, zeby nie wyszlo ze jestem smarkata albo cos w tym stylu, tlyko mam swoje zdanie. Ja tez ladnie sie ubieram, mam ladne perfumy przyklad Bi-es :d nie wazne. No i troche mnie te PUSTE laski nie obchodzą.. Lurcze ale soe rozgadała, sorry.. [ i jak zwykle nie na temat] Sorki.
[ Dodano: 27-09-2007, 17:39 ]
Htsz napisał/a
pozostałością po panu Giertychu są mundurki, na które młodzi narzekali w chwili podjęcia decyzji o ich wprowadzeniu. Ciekawi mnie jak patrzycie na to teraz, jakiego typu mundurki lub stroje musicie nosić w szkole, czy są wygodne, praktyczne ?
Sa wygodne, takie bezrelwniki.. mi to ujdzie bo ja szczupla.. i nie narzekam zbutnio. Bo i tak po szkole go zdejmuje, no chyba ze zapomne lub cos.. ale pod spodem zawsze nosze jakas ladna bluzke lub bluze. i tak zima sie zbliza, xD trzeba kurtki kupowac.. takze nawet jak w mudnurku ide do szkoly to nie zwracam uwagi ze go na sobie mam. Tylko ludzie sie ogladają.
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
ja chyba zmieniłam zdanie co do mundurków! XD Są super, niesamowite. A co najlepsze, pasują do żółtych sznurówek, które obowiązkowo musimy nosić w szkole! Bomba, chodzę w nim po mieście, zwracając na siebie uwagę... (dobra, chodze w nim tylko dlatego, żeby wszyscy wiedzieli jakie mamy zaje***te mundurki w gimnazjum...)
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A może jednak zainteresowany?
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 98 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 416 Skąd: Dom
Wysłany: 10-12-2007, 20:26
Po prostu żal mi tych mundurkow... 80 dych, za dres, miało być dzinsowe, i nie jest do dupy, nie nosze, 3/4 szkoly tez...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum