Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
hmmm... ciekawe jak powiem, że matematyka i fizyka + informatyka - dlaczego takie przedmioty, jestem na profilu matematyczno - fizycznym :P:P zmusza to do logicznego myślenia oraz przedmioty konieczne na studia przyszłe.. zwała.. a nie powiem już o rozszerzonej maturze będzie ciężko ale wszystko jest do zdania
Hm. Ja na pierwszym miejscu stawiam Język Polski, ze względu na moje zainteresowanie literaturą oraz zdolności do pisania, a także dlatego, iż nienawidzę osób z niskim poziomem leksyki, a taki właśnie posiada reszta nauczycieli. Lubię również Zajęcia Biblioteczne, gdyż mam je zamiast Wychowania Fizycznego (zwolnienie do końca życia, chyba, iż na operację się odważę), a na nich mam ciekawe zajęcia - zajmowanie się układaniem książek, praca przy komputerze, czy też wyszukiwanie wierszy. Z przedmiotów szkolnych lubię jeszcze Biologie, gdyż związana jest z naturą, a tą kocham ponad życie. Informatyki zaś (mimo, że jestem w klasie mat.-inf.) nie lubię, gdyż moja wychowawczyni, która tą informatyczką jest, traktuje nas bardzo nieprofesjonalnie i nawet sama nie potrafi zainteresować nas przedmiotem. Uczy rzeczy prostych, typu obsługa Worda, którą mieliśmy w klasie VI. Matematyki nienawidzę, choć potrafiłabym ją zrozumieć - nie chcę. Wolę marnować czas przy kompie, niż uczyć się matmy. Zadania odrabiam w pół minuty i wracam do Internetu. (;
_________________ "Niezatapialny jesteś, gdy z nim na wody życia wypływasz... Pan bowiem światłem, zbawieniem mym, nie lękaj się on z Tobą jest..." Perły i Łotry.
Wysłany: 12-02-2007, 14:05
Najbardziej to chyba zawodowe tzn. urządzenia techniki komputerowej, programowanie strukturalne i obiektowe, systemy operacyjne i sieci komputerowe, oprogramowanie biurowe, zajęcia specializujące, technologia informacyjna (ale to już ma chyba każdy) a potem to historia, w-f , j.polski, j.niemiecki i przysposobienie obronne
_________________ Przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: Jestem w więzieniu w Meksyku. A on odpowiada: Nie przejmuj się. Zaraz tam będę.
Ja tam lubię matematykę, polski, niemiecki i anglik Dlaczego? Bo uwielbiam algebrę, lubię czytać( ) i poznawać j. obce Religia też jest spoko, bo katechetka wychodzi na całą lekcję Ale nie znoszę natomiast historii i WOS-u , bo i z histy i z WOS-u jest ta sama nauczycielka a tłumaczy ona tak, że można zasnąć... I to byłoby na tyle
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 98 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 416 Skąd: Dom
Wysłany: 29-05-2007, 22:06
Wiem, ze nienawidze J. Niemieckiego i Matematyki.
Moim ulubionym przedmiotem jest J.Polski, z panią na lekcji mozemy przeklinac, mowic o wszystkim, robić wszystko, doslownie, dlatego lubie ta lekcje .
Wysłany: 29-05-2007, 22:09
Kutwa napisał/a
na lekcji mozemy przeklinac, mowic o wszystkim, robić wszystko, doslownie, dlatego lubie ta lekcje .
czekaj, niech się Giertych dowie
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 98 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 416 Skąd: Dom
Wysłany: 29-05-2007, 22:26
hyhy, moglem tego tu nie pisać. Zakładają monitoring w szkołach . Na korytarzu co jets polski, zobaczyli jak nasze drzwi wylatuja z zawiasow i spadają - podczas polskeigo , ale pani wytlumacyzla sie, ze poszla do ubikacji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum