Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
- szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Wysłany: 27-08-2007, 17:12
ja jak miałem iść na wagary, to tylko w ostatnim tygodniu szkoły, gdy przychodziło max. 7-10 osób
A jeśli już mowa o piwie i nieletnich - to kiedyś mój kolega z Radzymina pokazał mi metodę "na kisiel" sklep był podzielony regałem na dwie części - na pierwszą wchodziło się normalnie wejściem (po tej stronie były puszki z piwem), ale stojąc po drugiej stronie regału wejścia tegoż sie nie widziało (po tej stronie były torebki z kisielem). Kasa była tak umiejscowiona, by widac było obydwie częsci sklepu. Taktyka była taka: wchodził najmłodszy (i jednocześnie najmniejszy) i prosił sprzedawczynię, by podała mu kisiel, bo on nie może dosięgnąc. Ta szła z nim na drugą stronę i w tym momencie reszta po cichu wbiegała do sklepu i zabierała piwo, które potem spożywała w krzakach koło szkoły. Właściciele sklepu nigdy tego nie zauważyli. Chyba żałuję, że to widziałem
Pomógł: 1 raz Wiek: 17 Dołączył: 18 Maj 2008 Posty: 252 Skąd: Radzionków
Wysłany: 04-06-2008, 20:39
ja jestem dobry dzieckiem i nie chodzę na wagary, wolę zrobić tak:
-mamuś zwolnisz mnie jutro ze szkoły?
-nie
-ale mam test i nic nie umiem, nie chce dostać kapy, to zawali mi ocenę końcowa
-to sie ucz
-ale mamuś
-nie
-to pójdę na wagary
-zastanowię się nad tym
mija godzina i Krzysiu jest wolny xD
_________________ Gość zapamiętaj: "wieczność to tunel... kończący się dupą" = Hey - Moogie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum