Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
raczej nic innego nie zostało im dzisiaj jak się starać, wkońcu media i kibice ze zmarszczonymi brwiami obserwowali naszych - pech zadecydował o tym, że w dupe dostaliśmy w doliczonym czasie, heh. zobaczymy co jutro przyniesie, jak narazie:
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 17 Mar 2006 Posty: 229 Skąd: Chełm
Wysłany: 15-06-2006, 09:17
mecz był super. Jeleń brawo! Boruc - wielkie brawo! Wszyscy - najeżą się podziękowania, za ładnie rozegrany mecz. Szkoda tylko, że całkowicie zamknęły się drzwi na kolejne mecze w MŚ 2006. Ahh ten doliczony czas....
Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 786 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 22-06-2006, 13:31
Czytam Moron, czytam...
Pozatym przeglądam sobie zasady rekrutacji na studia które mnie interniesuja (tak wiem strasznie mi sie nudzi sasasasaaaaa). Narazie utknełam na Uniwersytecie Wrocławskim, później przyjdzie kolej na Zieloną Górę i UK.
moron napisał/a:
hytysz jeszcze nie wrocil
Jak tak za nimk tęsknisz, to jedz do niego
//akurat niedlugo najprawdopodobniej jade do wroclawia
ale konczmy juz ten OT//moron
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum