[ Komentarz dodany przez: Htsz: 29-12-2006, 20:56 ]
pytanie nie brzmiało czy się czyta czy nie tylko jaką prasę, a skoro dodajesz już takiego posta to chociaż argumentację podawaj
Okej okej.
Nie czytam,bo mnie nudzi i nie ciekawi mnie co się dzieje w tym głupim kraju
Ostatnio zmieniony przez dodi 30-12-2006, 09:45, w całości zmieniany 1 raz
Zaproszone osoby: 48 Pomógł: 47 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3294 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 01-02-2008, 21:18
Cashee napisał/a
no i różne rzeczy o rysowaniu jak w empiku znajdę...
chciałem sobie kupić kiedyś jedną z nich, ale 40pln miesięcznie mnie odrzuciło będzie trzeba chyba kuzyna w anglii prosić, żeby mi tam po 5funtów kupował i przywoził raz na jakiś czas jak będzie w pl, fajne te gazety, wiele ciekawych materiałów.
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
PC format, Super Volley, Świat Siatkówki, czasem Magazyn Siatkówka, kiedyś w rękę mi wpadło Vademecum Kibica (tak to się chyba pisało.. ), Tele Tydzień (bo program tv mają.. ) dokładnej rubryczka z Polsatem Sport, Eurosportem i TV4.
Ogólnie rzecz biorąc częściej czytam książki i informacje na rożnych stronach (z siatkówką związanych...).
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 18 Maj 2008 Posty: 902 Skąd: Radzionków
Wysłany: 24-05-2008, 13:16
m@tarci napisał/a
A ja nic nie czytam
Olalem wszystko, mam roznej masci portale i serwisy, gazeta i ksiazka, to obce mi rzeczy.
Zawiało chłodem, ale w sumie to ja również nie wiele pracy czytam. Czasem tylko jak mnie najdzie chętka to przejrzę w piątek "Dziennik Zachodni".
Ale mam tony gazetek "Tajemnice świata" (Dodatek do "Super Expresu") lubię poczytać np. o historii pampersów , o święcących w ciemności myszach, czy o romansach Napoleona
Ja ostatnio okazjonalnie czytam "Gazetę Prawną". Ale to tylko dlatego, że dodają płyty CD z różnymi aktami prawnymi, które mogą mi się przydać na studiach.
_________________ It's nice to be important, but it's more important to be nice...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum