Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Wysłany: 16-11-2006, 17:48 [dyskusja] majtki czy bokserki ?
no panowie, temacik do dyskucji
co wolicie / uważacie za lepsze - i dlaczego ? czy to ma związek z okazjami (co innego do gajerka co innego na codzien) czy może co pod ręką to zakładam ?
czy wasze partnerki mają na to jakiś wpływ ?
panie też się mogą oczywiście udzielać panie wolą panów w majtaskach czy bokserkach :> ?
kiedyś nosiłem slipy - tak jakoś nauczony byłem ^^
pewnego razu założyłem sobie bokserki i zmieniłem zdanie
teraz nosze bokserki, oczywiscie codziennie czyste ^^
Mój facet nosi luźne bokserki. Nienawidzi obcisłych no i slipów. Jak to stwierdził niedawno przy kupowaniu bielizny - lubi jak mu luźno dynda
I zawsze kupuje albo w jednym kolorze, albo w jakieś śmieszne obrazki. Ja tam nie mam nic przeciwko, chociaz takie obcisłe też są fajne ;P
jasne ze bokserki
i to tak samo u siebie jak i u kobiet
dlaczego?
bo sa bardziej wygodne i krepuja pewnych organow...
ujmujac to w kilku slowach
Kitana napisał/a:
lubi jak mu luźno dynda
Htsz napisał/a:
czy wasze partnerki mają na to jakiś wpływ ?
moja ukochana miala na poczatku mieszane uczucia ale szybko ja przekonalem do wygody i praktycznosci noszenia bokserek w takim stopniu ze sama ma kilka
Htsz napisał/a:
co wolicie / uważacie za lepsze - i dlaczego ? czy to ma związek z okazjami (co innego do gajerka co innego na codzien) czy może co pod ręką to zakładam ?
mam tylko bokserki... slipkow nie mam zadnych - nawet na basen mam bokserki
a np do garniaka zakladam troszke bardziej obcisle
_________________ jestem moron i uzywam painta
a ty Gość?
Oczywiście, że jestem za bokserkami :):) są opiele wygodniejsze.. a jakiego są koloru i co mają naszyte to już każdy wg. gustu :):) np. jednolitego koloru lub jakieś z bajerancką naszywką :P :D zastanawiam się nad kupnem różowych bokserek :P dla zwały :D:D a oczywiście czerwone na studniówkę
Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 786 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 13-02-2007, 14:26
moron napisał/a:
moja ukochana miala na poczatku mieszane uczucia ale szybko ja przekonalem do wygody i praktycznosci noszenia bokserek w takim stopniu ze sama ma kilka
kilka damskich czy meskich ? ja gustuje w damskich szortach, ale zdaza sie ze do luzniejszych spodni nosze meskie bokserki tak wiem, troche to nietypowe, ale "praktyczne i wygodne" wprawdzie mi nic nie dynda, ale mam wieksze poczucie komfortu. O.
W okresie letnim meska bielizna stanowi 'dól' mojej pidżamki :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum