Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Szkoda, że chłopacy są tak niedojrzali i dziecinni, do ok. 15 roku życia. Czytałam w gazecie, że ok. 44% chłopaków w wieku 15 lat mają dziewczyne. Bez jaj to mniej niż połowa... To sobie poczekamyy... xD Mój ma 15/16 i jest.. ahh.. Dl amnie dojrzały..
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 17 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 402 Skąd: Dom
Wysłany: 24-09-2007, 22:11
Uważasz się za dojrzałą mając 13 lat? I mając chłopaka 3 lata starszego od siebie?
Nie możesz jeszcze tego rozróżnić, zapytasz dlaczego? Otóż, w tym wieku chłopcy 'popisują' sie przed dziewczynami, aby im zaimponować [wiem po sobie ]
Więc, ten ktoś, może być dojrzały/poważny, ale przy Tobie / innych dziewczynach udawać ee... [choinka, no nie wiem jak to powiedzieć] no ten... no tego... żeby zaimponować
_________________ Gość No co sie gapisz?! Chcesz z dyni?! Po Twojej pysznej zupie nie ruszam dupy z klopa, ta zupa była z mlekiem, na mleko mam alergie.
Wysłany: 26-09-2007, 12:22
no i dziewczyny w tym okresie też nie są dojrzałe - dodam. a już szczególnie 13nastki. byłam jedną taką trzynastką to wiem. toż to dzieci bawiące się w dorosłych.
Wysłany: 26-09-2007, 16:26
a ja jak miałam trzynaście lat, to wycinałam sobie krzyże egipskie na rękach żyletkami na nudnych lekcjach i chodziłam w czarnych ciuchach. każdy jest inny.
Szkoda, że chłopacy są tak niedojrzali i dziecinni, do ok. 15 roku życia. Czytałam w gazecie, że ok. 44% chłopaków w wieku 15 lat mają dziewczyne. Bez jaj to mniej niż połowa... To sobie poczekamyy... xD Mój ma 15/16 i jest.. ahh.. Dl amnie dojrzały..
heh
zamin zaczniesz byc taka dojrzala to moze nauczysz sie poprawnie wyslawiac...
fakt ze obrazilas naszego ukochanego i milosciwie nam panujacego premiera pomijam
_________________ jestem moron i uzywam painta
a ty Gość?
Czemu trzynastki muszą być głupie? O_O tymcia_, Ty w ogóle rozumiesz, co to jest niedojrzały chłopak? Lol, znam tyle ludzi co w wieku 15-16-stu lat nie mają kogoś. W mojej starej szkole to była taka zabawa w dorosłego; chłopaki podchodzili do dziewczyn i udawali, że... (demonstrowali) Albo wyprowadzanie dziewczyn do kibla, molestowanie na lekcji, zaglądanie pod spódnicę, ściąganie spodni... Różnie...
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A może jednak zainteresowany?
Niedojrzali i dziecinni sa nawet 26 latkowie!!!!!!!! uwierzcie mi!!!! wszystko zalezy od czlowieka chyba tak najbardziej zaloze sie ze w gronie 16 latkow znalazlabym kogos bardziej dojrzalego niz moj ostatni -nieudany "nabytek"
Pomogła: 3 razy Wiek: 19 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1477 Skąd: Wrocław
Wysłany: 26-10-2007, 19:56
Hallack, dojrzałość to chyba nie status materialny, posiadanie własnego mieszkania czy nie, etc... Chodzi tu chyba o to co się ma główce, jak się pojmuje pewne sprawy.
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Gość, do you wanna kiss me?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum