Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
osobiscie raczej nie (no jedno takie ten tego miejsce to moze kiedys )
nie przepadam za kolczykami i tatuarzami ale musze przyznac ze niektrorym facetom z kolczykami do twarzy
_________________ jestem moron i uzywam painta
a ty Gość?
Zaproszone osoby: 15
Wysłany: 01-11-2006, 21:08
Dobre dodalem taka opcje Jak bede mial okazje to chetnie sobie tatuaz bym zrobil. Dalo by rade jakby mama wyjechala na pare dni bo sie nie chce zgodzic a gdyby jej nie bylo to tata by mi zrobil bo umie ale kolczyk na chwile obecna nie ;p
Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 786 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 01-11-2006, 23:44
Tatuaze i kolczyki to ozdoby tego typu, ktore zostawiaja slad do konca. zarowno tatuaz jak i kolczyk powinien byc przemyslany. jestem wyrozumiala na mlodziencze szalenstwa, ale szanuje cialo i chcialabym aby prezentowalo sie jak najlepiej. nie podoba mi sie kolczykowanie twarzy. mezczyzna z kolczykiem w uchu czasem wyglada odpychajaco. jezeli chodzi i tatoo, to trudno skonkretyzowac dzie i jaki. to wszystko zalezy od wzoru. trudno wymagac zeby rozlozysta orchidea ladnie wygladala na łydce, ale na łopatce - czeu nie
oczywiście każdy ma swój gust i sam sobie decyduje w sprawach kolczykowania... oprócz tego co wymieniłem wyżej nie podobają mi się wszelkiego rodzaju kolczyki w brwi, nosie, ustach pod ustami, nad ustami... zgroza
Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 786 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 02-11-2006, 00:19
Htsz, byly chlopak myslal o dolnej wardze... wzorowal sie na piercingu chestera. w sumie fajne, ale wyglada malo powaznie. jestesmy juz w lo, pozniej studia i praca. wraz z dorosloscia spada na nas znacznie wieksza odpowiedzialnosc i obowiazki, to czas kiedy powinismy zaczac myslec i zachowywac sie bardziej dorosle, powaznie.
ee tam zaraz gejowskie...
mam znajomych gejow i kolczykow nie maja wiec nie sadze ale to jest Twoje zdanie ktore szanuje
ogolnie mam to gdziesz czy kolezka ma kolczyk i gdzie!
pozdrawiam panow ktorzy maja kolczyki hehe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum