Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1105
Wysłany: 04-10-2006, 23:25
Ja bardzo lubie mezczyzn w garniakach. To jest nawet seksowne, wam powiem. Rodza sie w glowie rozne fantazje...
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Pomógł: 2 razy Wiek: 26 Dołączył: 07 Maj 2007 Posty: 177 Skąd: z góry
Wysłany: 06-08-2007, 16:01
Byłem jakiś czas temu w Złotych Tarasach. Przypadkiem zahaczyłem o sklep z koszulami, krawatami etc. Podchodzę do obsługi i pytam czy są w stanie dobrać mi krawat do ciemnoniebieskiej koszuli. Pan wyciąga klika przy czym od razu widzę, że część ewidentnie nie pasuje do koszuli w paski (tak, dokładnie mu wcześniej opisałem koszulę), więc zwracam uwagę że te tutaj to chyba nie pasują do pasiastej koszuli? A pan na to "Teraz wszystko do wszystkiego się nosi." Wychodząc powiedziałem tylko "Dowidzenia", mimo iż raczej tam już nie wrócę
Ogólnie lubię chodzić w garniturze i koszuli (trochę mniej z krawatem, ale nie przeszkadza mi bardzo). Może to przyzwyczajenie, może to praca mnie przyzwyczaja. Sam nie wiem
Pomogła: 3 razy Wiek: 19 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1469 Skąd: Wrocław
Wysłany: 08-08-2007, 03:04
Jakoś tak bez krawatu faceci lepiej wyglądają (jeszcze tak nie do końca zapięci ), tak bardziej hmm... pociągająco? Nie wiem, może podświadomię myslę, że wtedy łatwiej się do niego dobrać
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Gość, do you wanna kiss me?
ja jestem zdecydowanie za krawatem. muszka pasuje tylko i wylącznie starszym facetom. chociaż i to nie zawsze. widziałem jakis czas twemu w telewizji Planete program o modzie. bylo tam porównianie ludzi którzy do garnituru noszą muszki , ż tymi ktorzy noszą krawaty. porownanie wypadlo zdecydowanie na korzyść faceta od krawata. bardzo mnie ten program zaintersował. zainteresował mnie też repertuar programowy stacji Planete. okazuje się że są oni o wiele lepsi od innych stacji. zawsze zajdziemy tam coś ciekawego do ogladania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum