Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Pomogła: 3 razy Wiek: 19 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1469 Skąd: Wrocław
Wysłany: 24-11-2007, 10:06
pudi91, albo po prostu depilacją
Shout_, ja pamiętam jak kiedyś mój wujek miał taką sąsiadkę co miała takie perfidnie gęste wąsy... To była normalnie rzeź . Któregoś dnia jak jeszcze przychodziliśmy do mojego wujka to ja wyszłam na ich taras akurat w tym samym momencie, kiedy wyszła ta pani a ja do niej: Dlaczego pani ma wąsy? Boże... Jakież ze mnie było bezwstydne dziecko! Ta pani mi na to, że była taka niegrzeczna jak ja i dlatego jej wyrosły... A teraz tak z perspektywy czasu sobie myślę, to ona w sumie biedna była... I jest .
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Gość, do you wanna kiss me?
Pomogła: 3 razy Wiek: 19 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1469 Skąd: Wrocław
Wysłany: 13-12-2007, 02:10
pudi91 napisał/a:
Jak bzykam kobiete to nie obchodzi mnie jej charakter.
No tak... Wyobraź sobie, że pieprzysz Dodę a ona zaczyna się nagle tak głupkowato śmiać i zadawać kretyńskie pytania. Rzeczywiście, podczas seksu ni jest ważny charakter.
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Gość, do you wanna kiss me?
no ale nie zmienia faktu ze jest fajna laska w ktorej buja sie duza czesc facetow.
Bo jak sie ja widzi w tych skapych ciuchac na scenie to az sie chce ja miec
_________________ Nie sztuką jest napisać tekst
Sztuką jest napisać dobry tekst
Nie jesteś PIMP jesteś pimpuś
~Gość~ przypalimy kane ? ;-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum