Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
I tu sie z toba nie zgodze nevada menthol.
Doda bardzo dobrze spiewa,czyli jest bez watpienia artystka.Sadze ze G.Andrzejewicz itp. powinny sie od niej uczyc!
Widzialem jej koncert na żywo i musze przyznac ze ma świetny głos.
Osobiscie wole jednak hip-hop
_________________ Nie sztuką jest napisać tekst
Sztuką jest napisać dobry tekst
Nie jesteś PIMP jesteś pimpuś
~Gość~ przypalimy kane ? ;-)
Wysłany: 16-12-2007, 18:45
nie uważam Doroty Rabczewskiej za artystkę - jest sławna, bogata, i w legalny sposób zdobyła pieniądze - ludzie chcą chodzić na jej koncerty, płacą za jej płyty. to prawda. ale kim są jej odbiorcy?
z kolei odbiorcami Amy są już ludzie ukształtowani, którzy umieją docenić niesamowitą barwę jej głosu - teraz Amy idzie po imprezie sylwestrowej na odwyk i mam nadzieję, że się tam chociaż trochę podleczy, bo już zęby wypadają jej z wycieńczenia organizmu.
Ale mimo wszystko podziwiam ją, że mając tyle lat co ja - ma tak niesamowity, oryginalny styl i śpiewa wspaniałe piosenki.
szkoda by mi jej było, gdy umarła. a na to niestety się zanosi
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 17 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 402 Skąd: Dom
Wysłany: 23-12-2007, 14:58
Przywaliliscie sie do mojego tematu, wypraszam was z tąd, to miał być poważny temat a nie bezcelowe gadanie, wiekszosci bab...
_________________ Gość No co sie gapisz?! Chcesz z dyni?! Po Twojej pysznej zupie nie ruszam dupy z klopa, ta zupa była z mlekiem, na mleko mam alergie.
ja osobiscie nie używam zadnego kremu ;D Ojciec mi powiedzial że on sam nigdy nie używał kremu... gdy sie ogoli daje tylko na swoja buzke wode po goleniu
_________________ Nie sztuką jest napisać tekst
Sztuką jest napisać dobry tekst
Nie jesteś PIMP jesteś pimpuś
~Gość~ przypalimy kane ? ;-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum