Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Pomogła: 3 razy Wiek: 19 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1469 Skąd: Wrocław
Wysłany: 08-08-2007, 19:51
Jeśli chodzi o ten kolor włosów to z moim chłopakiem jest tak, że teoretycznie lubi blondynki, ma fioła na ich punkcie, ale wszystkie kobiety, z którymi był przede mną miały ciemne włosy, co nie sprawiało, że były według niego mniej atrakcyjne. Sądzę, że kolor włosów nie ma tu większego znaczenia. Można sobie tak gdybać, że się lubi jasne włosy, albo ciemne, ale życie najczęściej jest przewrotne do tego stopnia, że jesteśmy zakochani po uszy w kimś, kto tak naprawdę nie jest w naszym typie. Tyle.
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Gość, do you wanna kiss me?
Dziewczyny z ciemymi włosami są najładniejsze.. Bo te blondi z niebieskimi oczetami, to juz przesada. Dziewczyny z ciemna karnacją, wloszki, latino chca byc blondynkami a blondi chca byc ciemne.. Ja mam włosy ciemny blond czyli brąz.. I to jest super.. Bo jakby nie jestem ani tą ani tą, P.S ani rudą xD
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 17 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 402 Skąd: Dom
Wysłany: 24-09-2007, 22:13
Cytat:
Ja mam włosy ciemny blond czyli brąz..
Nie ma takiego koloru.
Albo ciemny blond, albo brąz...
PS. Rude rules!
_________________ Gość No co sie gapisz?! Chcesz z dyni?! Po Twojej pysznej zupie nie ruszam dupy z klopa, ta zupa była z mlekiem, na mleko mam alergie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum