Imię: Mikołaj Pomógł: 30 razy Dołączył: 21 Lip 2008 Posty: 2489 Skąd: Warszawa
1229 Blogs
Wysłany: 02-07-2009, 14:30
Fanatyk napisał/a:
Takie tam gadanie! Charakter, charakter... Liczy się ale pierwsze wrażenie robi wygląd. I to wygląd jest najważniejszy w pierwszych 5 sekundach kiedy to wyrabiamy sobie zdanie o danej osobie
Zazwyczaj żeby zrobić "pierwszy krok" do związku facet musi zauważyć dziewczynę (wygląd), aby potem z nią porozmawiąć (charakter). Bez ładnej buzi kobieta ma małe szanse na drogę do związania się z mężczyzną.
Hotaru, wolę brunetki .
_________________________________ miglu149 to ja!
Zyskaj dostęp do wszystkich działów oraz ukrytych treści w tematach - Zrób sobie profil na forum za darmo!
Masz już aktywne konto? - zaloguj się i pozbądź się reklam między postami!
Pomogła: 1 raz Wiek: 19 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 251
37 Blogs
Wysłany: 03-07-2009, 10:53
miglu149, skąd Ty masz takie wiadomości? ; o
Za młody jesteś. ; DDD
Ja też wolę brunetki ; p, bo sama jestem brunetką. =)
_________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem.
Pomogła: 1 raz Wiek: 19 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 251
37 Blogs
Wysłany: 03-07-2009, 18:13
W sumie to ja bym mogła powiedzieć, że wolę rude, bo moje włosy to takie rudopodobne są ; p
_________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem.
miałem takiego kolegę, z którym pojechałem na obóz piłkarski :d (2 tygodnie, codziennie 3 treningi). I ten kolega miał zwyczaj kąpać się co 2 dzień, tak samo jak jego siostra, i rodzice :d (fajna rodzinka) no i kiedy wracaliśmy z treningu, wszyscy szli się umyć np przed obiadem a on dopiero na drugi dzień sie mył :d. Chłopak był lekko walnięty, bo nie jadl żadnych słodyczy bo były dla niego rakotwórcze i żadnych produktów z konserwantami bo też rakotwórcze :d więc zdarzają sie takie przypadki że sie ludzie nie myją xd
Imię: Mikołaj Pomógł: 30 razy Dołączył: 21 Lip 2008 Posty: 2489 Skąd: Warszawa
1229 Blogs
Wysłany: 13-07-2009, 17:04
Ja jak byłem na zwykłych koloniach to myłem się raz dziennie (w sensie pod prysznicem), tak jak zawsze, ale większość korzystała tam z prysznica 3 razy dziennie (gdzie nie było prawie w ogóle sportu), więc czasem jest przegięcie w drugą stronę .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum