Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Wysłany: 01-07-2007, 21:19 Jakie wolicie dziewczyny ?
Hm ?
Brunetki ?
Blondynki ?
Czy może rude;>
Wypowiedzcie się na ten temat. Bo ostatnio zauważyłam, że moda na blondynki powoli zanika, a coraz wiecej panów preferuje brunetki
A wy jak sądzicie..??
_________________ …nienawidzisz Mnie??
To Fajnie..A Te Brawa
Co Słyszysz Są Właśnie
Dla Mnie. ;]]
Może farbowana ;p Albo wyjątek! (żartuję) Ale nie wszystkie blondynki są głupie. Popatrzcie na moja byłą nauczycielkę, przecież ona chodzi w ciepłym swetrze wtedy, kiedy temperatura sięga 30 stopni
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A może jednak zainteresowany?
Pomógł: 2 razy Wiek: 26 Dołączył: 07 Maj 2007 Posty: 177 Skąd: z góry
Wysłany: 07-08-2007, 14:02
Takie tam gadanie! Charakter, charakter... Liczy się ale pierwsze wrażenie robi wygląd. I to wygląd jest najważniejszy w pierwszych 5 sekundach kiedy to wyrabiamy sobie zdanie o danej osobie
A charakter oczywiście jest b. ważny ale pierwszy "filtr" to wygląd.
Pomogła: 3 razy Wiek: 19 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1476 Skąd: Wrocław
Wysłany: 07-08-2007, 17:09
Fanatyk napisał/a:
akie tam gadanie! Charakter, charakter... Liczy się ale pierwsze wrażenie robi wygląd. I to wygląd jest najważniejszy w pierwszych 5 sekundach kiedy to wyrabiamy sobie zdanie o danej osobie
Jestem całkowicie ZA!
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Gość, do you wanna kiss me?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum