Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Ja generalnie nie lubię mieć krótkich włosów.. ale bardzo długich też nie mam.. mam takie średnie.. i generalnie utrzymane w totalnym nieładzie:P
Wszycy uważają ze wyglądam jak Harry Potter:P
Dłuższe włosy raczej bardziej przyciągają A najfajniejsze średnie, wycieniowane Ofcourse u panów
zgodzę się z tą wypowiedzią :P ale odnosząc się tylko do długości średniej oraz wycieniowanych to jest coś... to jest styl :):) oraz artystyczny nieład
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 17 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 402 Skąd: Dom
Wysłany: 13-03-2007, 17:27
U mnie max 5 cm Raz miałem hen hen dawno Teraz 10 mm
_________________ Gość No co sie gapisz?! Chcesz z dyni?! Po Twojej pysznej zupie nie ruszam dupy z klopa, ta zupa była z mlekiem, na mleko mam alergie.
Wysłany: 30-09-2007, 11:53 Re: panowie jakie macie fryzury...
klejnot napisał/a:
Jakie macie lub chcielibyście mieć ?
Długie czy krótkie?
Zwykła czy ostatni hit jesieni (czy tam czegoś innego )?
Normalne czy farbowane włosy?
itd.
O moich włosach: mam krótkie, zwykłe niczym nie wyróżniające się włosy, a chciałbym mieć takie mniej więcej jak beckham na poniższej fotce Obrazek
albo takie (ale nie wiem czy dobrze w nich bym wyglądał, bo mam kolor włosów ciemny blond):
Obrazek
Taka fryzuta zalezy tez od ksztaltu twarzy.. Ja tez mam wlosy ciemny blond.. witaj w klubie Ale dlugie lub pol dlugie wlosy dla chlopaka mogą przeszkdzac.. Poza tym, trzeba je pielegnowac, myc czesto, bo sie przetluszczaja, ja swojemu chlopakowi powiedzialam, zeby scial i scial po namysle, a chcial sobie sachodowac na dredy. Zrobil to, bo czesto pracuje fizycznie no i nie ma poprostu czasu zeby je codziennie myc. Chlopak z krotkimi jest bardziej schludniejszy.
Ale sasuke to emo-pedal tak jak jego zwalona fryzura.
[ Dodano: 10-02-2008, 10:51 ] Tyle mam do powiedzenia na temat Sasuke
Co do mojej fryzury to jest calkim normalna , czasem maluje wlosy na blond , jakis pasek i wtedy robie irokeza , ale nie chce mi sie codzinnie rano wstawac i robic se fryzury wiec na razie mam zwykle , krotkie wlosy.
wiesz... tu się proponuje fryzury, a nie głupoty wygaduje... nikt Cię nie pytał na temat Sasuke.
Cytat:
Co do mojej fryzury to jest calkim normalna , czasem maluje wlosy na blond , jakis pasek i wtedy robie irokeza , ale nie chce mi sie codzinnie rano wstawac i robic se fryzury wiec na razie mam zwykle , krotkie wlosy.
- no i git, bo takie i średniodługie są najlepsze, niekoniecznie rzucają się w oczy.
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A może jednak zainteresowany?
ja sobie już zapuszczam włosy tak żeby grzywkę mieć trochę za brwi brat się ostanio fajnie obcioł i też tak chce
grzywka puszczona na bok z blond pasemkami a tył na irokeza trochę emo ale naprawdę fajnie to wygląda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum