Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
czy zauważyliście ze osobą ta, która sie pyta o ten rozmiar stanika , ma dopiero 12 lat, może ona mówi o sobie a pisze tylko ze chodzi jej o kolezanke, ona po prostu chce wiedziec bo sie wstydzi mamy spytać , to dobrze ze dziołchę uświadomiliście
czy zauważyliście ze osobą ta, która sie pyta o ten rozmiar stanika , ma dopiero 12 lat, może ona mówi o sobie a pisze tylko ze chodzi jej o kolezanke, ona po prostu chce wiedziec bo sie wstydzi mamy spytać , to dobrze ze dziołchę uświadomiliście
czarny Aniolek, to logiczne ;] Chyba każda 12-nastka tak ma. Albo pedofil, który interesuje się dziećmi...
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A może jednak zainteresowany?
dobrze tez bym nie odmowil... jak by chodzilo o stanik to bym konto zalozyl inne bo bym sie przyznal ze zakladam taki temat(w koncu to tak nie wypada chlopowi...)
djmila napisał/a:
więc nie dyskutujcie ok?
no dobra ale mam/y przestac dyskutaowac w tym temacie... na temat(??)
Cashee napisał/a:
Albo pedofil, który interesuje się dziećmi...
''dobry pedofil'' chcialas powiedziec(jesli wiesz o co mi chodzi)
Cashee napisał/a:
Chyba każda 12-nastka tak ma.
ponoc... mi to nie przeszkadza moga i nago chodzic , wisi mi to
stanik dobiera się rozmiarem, trzeba sobie zmierzyć obwód pod biustem i dobrać do tego miseczkę, zawsze można zapytać pani w sklepie przecież nikogo za to nie wyśmieją...
wzrost i waga niewiele mówią na temat wielkości biustu, bo każda kobieta ma przecież inny, co widać nawet gołym okiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum