Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Dziewczyny, robicie coś z tym? Czy jest to tak samo ważne jak wyskubanie brwi? A może wcale Wam to nie przeszkadza?
Panowie, jakie Wy macie opinie? Bez znaczenia?
Wiem, że każda dziewczyna ma meszek pod nosem. Jedna więcej. druga mniej, ale zawsze jest. Zastanawiam się, czy na to też są jakieś restrykcje. Tak samo, jak teraz nie wyobrażamy sobie wyjścia w bluzce na ramiączkach bez depilacji, prawda? Jak to jest?
Ja na szczęście jestem blondynką i u mnie to nie jest widoczne, ale znam dziewczynę, która ma bardzo ciemne włosy i wąsik był bardzo widoczny zaczęła się golić... teraz zarost ma gęstszy od niejednego chłopaka i stała się obiektem drwin, więc trzeba uważać żeby nie przesadzić :P albo znaleźć złoty środek :P
no to już kwestia hormonów. poza tym wiadomo, że jak raz naruszysz cebulki włosów, to później stają się one bardziej widoczne i więcej ich rośnie. dlatego młodym dziewczynom odradza się golenie nóg.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum