Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
z obserwacji:
facet lepiej orientuje się w terenie. to są chodzące mapy!
a kobieta zawsze się zgubi. no, prawie zawsze. bo to ponoć zależy od półkul (coś tam męskie i niemęskie ). ja jestem też zawalidroga i nikt mi nie powie, że będę dobrym kierowcą. na włąsnej ulicy potrafię się zgubić
no no , skąd ja to znam... kiedyś zapędziłąm się z Moim i wymyśliłam, że znam drogę do domu... dobrze, że moja gorsza połowa ma orientację w terenie świetną, to wróciliśmy drogą, którą przyszliśmy... dziwnie, on już nie chce ze mną spacerować
moja matka ostatnio miala stluczke pod supermarketem. Za sama lampe musiala zaplacic 250zł. Pomalowanie zderzaka tez troszke kosztowalo ale juz nawet nie wiem ile. Wazne ze ojciec sie o niczym nie dowiedzial ;D
A co do drugiego samochodu to matka mowila ze byl kompletnie zniszczony ;D
wisniowy to moja mama ;D
_________________ Nie sztuką jest napisać tekst
Sztuką jest napisać dobry tekst
Nie jesteś PIMP jesteś pimpuś
~Gość~ przypalimy kane ? ;-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum