Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
co sądzicie o kobietach za kółkiem bądź na motocyklach??
Chyba mamy takie samo prawo jak faceci do tego co piękne!!
Znalazłam taki śmieszny filmik, kobiety zawsze mają szczęscie;)
http://www.youtube.com/watch?v=lxZecxPM--w
[ Dodano: 17-06-2007, 19:19 ]
zadna z kobitek tutaj nie jezdzi??hey no chyba macie cos do powiedzenia na ten temat??
moze chociaz jakies komenty do tego filmu:
http://kaffek.wrzuta.pl/f...a_probna</em
Nie mam nic przeciwko kobietom za kółkiem. Ba, znam sporo takich, które jeżdżą lepiej niż ja i chwała im za to.
Spotkałem też na drogach takie przypadki, kiedy posiadanie przez wspomniane osobniczki prawa jazdy było totalnym nieporozumieniem.
Możemy się wykłócać, że kobiety są uważniejsze, lepiej jeżdżą, przytaczać przykłady dobrych/złych kierowców obu płci - ale to nie ma żadnego sensu. To nie jest sprawa płci ani jakichś wrodzonych zdolności, których rzekomo jedna czy druga płeć nie ma. Jak dla mnie to jest kwestia treningu, doświadczenia, wyjeżdżonych kilometrów i rozsądku.
Tak więc, odnosząc się do Twojego pytania - pewnie że macie prawo. Pod warunkiem, że przy okazji nie utrudniacie życia innym użytkownikom drogi.
Takie moje zdanie...
_________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice..."
Wysłany: 24-06-2007, 08:15
Chciałam napisać to co Luke Mica, ze to nie sprawa płci tylko umiejętności.
I zawsze mnie zastanawia dlaczego ludzie tak się dziwują, gdy widzą kobietę na motocyklu
oglądałem chyba to co djmiła podała iedyś na tvn, totalna porażka, jak taka babka dostaje prawo jazdy to strach potem jeździć po ulicach, bo znowu o czymś zapomni i wleci pod prąd, albo źle skręci... co jak co ale takich roztrzepanych facetów kierowców to jeszcze nie spotkałem.
moron, to był taki program gdzie w aucie z kursantem były kamery tvnu i oni to potem puszczali w tv. ten instruktor występuje też w serialu "święta wojna" na tvp2.
Kobieta nie jest gorsza od mesczyzny, w takich sprawach. Przeciez moze i naprawiac samochod i prowadzic, majsterkowac, przykrecac, stukac mlotkiem, i wykonywac inne "meskie" zawody! NIE MA I NIE POWINNO BYC DYSKRYMINACJI [kobiet] !! POWINNE BYC ROWNE UPRAWNIENIA Taka madra a taka mądra.. Pozdroofki dla wszystkich i KOBIET i meszczyzn
_________________ TyMmKUśŚ.
Hytyszowa [Usunięty]
Wysłany: 28-09-2007, 01:44
e tam ja jestem zdania ze moj przyklad jest najlepszym przykladem tego ze kobieta nie jest i nie bedzie nigdy tak dobrym kierowca jak mezczyzna i juz byc moze i moze mu dorownac ale perfekcyjne w tym nie bedziemy i nie ma sie co oszukiwac kropka. Mam zero podzielnosci uwagi boje sie ciezarowek i golebi na drodze a sprawa ze strona lewa i prawa jest dla mnie problemem z dziecinstwa. Jednym slowem jak mnie nazwal egzaminator na ostatnim ( 2) nie zdanym egzaminie ; Pomimo pani staran, niestety musze stwierdzic ze jest Pani ZAWALIDROGA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum