Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
chodzicie ?
jak często ?
w jakim celu ?
i co tak ogólnie o tym sądzicie ?
ja chodzę rzadko najczęściej w celu ogarnięcia brwi, ale myślę żeby wykorzystać trochę bardziej kosmetyczkę heh x p
jednakże zachodzę tam wówczas gdy jestem u fryzjera bo tak specjalnie to nie.
jakoś mi się nie chce i kasy szkoda x p
ale ogólnie to dobra sprawa iść i sobie leżeć/siedzieć a reszta lata koło ciebie i poprawia ci humor x ]
nigdy sobie nie robię cienkich brwi jak nitka bo to tandetnie wygląda.
idę raz na jakiś czas żeby mi tylko kształt nadała a potem przez jakiś czas znowu sama się tym zajmuję x ]
Wysłany: 15-04-2008, 11:30
prawdę mówiąc nigdy nie byłam u kosmetyczki, chociaż mam taką potrzebę. mam znajomą, która uczy się w studium kosmetycznym, raz czy dwa mi brwi wyskubała w ładny kształt - mam fabrycznie a grube krzaczory, czasem doradza mi jaki kosmetyk użyć. generalnie - jakbym miała więcej kasy to bym poszła na mikrodermabrazję, ale to dopiero na przyszłość i chyba na jesień dopiero - zresztą wtedy ten zabieg trzeba zrobić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum