Zaproszone osoby: 48 Pomógł: 47 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3294 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 07-08-2007, 11:29
ale są dość istotnym elementem bytu człowieka za coś trzeba żyć i utrzymywać rodzinę. Narazie nie musisz się tym martwić więc masz lepiej :p
co do zakupów, ja lubię chodzić po sklepach, ale dobrze się czuję jak sięcoś kupi, bo bezsensowne wertowanie ciuchów to jest serio irytujące może dlatego tak tam w tym słowniku opisano
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Pomogła: 6 razy Wiek: 20 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2111 Skąd: Wrocław
Wysłany: 08-08-2007, 02:17
Większość facetów nie lubi chodzić na zakupy bo to po prostu długa trwa a dla większości z nich takie oglądanie damskich szmatek czy bucików jest po prostu nudne. W sumie się nie dziwię bo ja z kumpelami czy z mamą tez nie lubię chodzić po sklepach w poszukiwaniu czegoś, bo zaraz moja cierpliwość się kończy
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum