Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Pomogła: 3 razy Wiek: 19 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1469 Skąd: Wrocław
Wysłany: 02-08-2007, 23:27
moron napisał/a:
Zzielona napisał/a:
jesteś tylko facetem, zawsze będziesz dzieckiem
dzieki...
To był tylko żart. Po prostu przypomniało mi się to powiedzenie, że faceci są zawsze dziećmi, tylko zabawki im drożeją i tak sobie pomyślałam o swoim i pomimo jego lat doszłam do wniosku, że to prawda
moron napisał/a:
wolnym strzelcem czy singlem?
Kimś niezależnym od nikogo, robiącym co chce i buntującym się przeciwko wszystkiemu.
Monika, takie rzeczy nie istnieją
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Gość, do you wanna kiss me?
Pomógł: 2 razy Wiek: 26 Dołączył: 07 Maj 2007 Posty: 177 Skąd: z góry
Wysłany: 02-08-2007, 23:56
Współczuję samotnej starości - szczerze.
Zzielona - ale ja się z tym nie kryję! Oczywiście że facet to wieczne dziecko - tylko zabawki się zmieniają
Żeby było jasne nigdy nie twierdziłem że jestem normalny, odpowiedzialny i "dorosły". Mimo że spora cz. znajomych mi to wmawia
hmm wiecie ja sobie teraz nie wyobrazam zycia bez mojego Kubusia jestem juz z nim ponad dwa lata i to wedlug mnie jest cos pieknego miec osobe ktora kochasz.
Co do dziewczyn rozumiem was tez nie mialam chlopaka nie chcialam ale jak poznala Kube odrazu zmienilam zdanie bo cos mi zaiskrzylo.... Ale wiem jedno nie zamienilam bym Go na nic innego najlepszego w swiecie bo Go naprawde Kocham... pozdrawiam i zycze szczescia....
_________________ Życie ma sens tylko wtedy siedy sie w to wierzy..:)
Ja odnalazlam zycia sens..:*
KOCHAM CIE KUBUS:*:*
Zzielona dlatego zycze CI duzo duzo szczescia ale napewno za niedlugo bedziesz szczesliwa tez juz nie raz tak mialam z dniem bylo coraz lepiej a teraz jest cudownie
_________________ Życie ma sens tylko wtedy siedy sie w to wierzy..:)
Ja odnalazlam zycia sens..:*
KOCHAM CIE KUBUS:*:*
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum