Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Zzielona,bezdzie dobrze tylko trzeba w to wierzyc ja wierzylam i przez te dwa lata mi cie bardzo dobrze uklada a kazdy w zyciu ma wyznaczone zle dni i dobre napewno za niedlugo bedziesz sie cieszyc.. a nawet jesli nie no to z przyjaciolmi sie ciesz nie smuc bedzie dobrze tylko sobie zauwaj i uwierz
Amira, wlasnie glowa do gory bedzie gites bedzie dobrze...
Pozdrawiam:*:*
_________________ Życie ma sens tylko wtedy siedy sie w to wierzy..:)
Ja odnalazlam zycia sens..:*
KOCHAM CIE KUBUS:*:*
Z ktorym nie da sie nudzic?? ja nie wiem jak moje kolezanki tak moga caly dzien siedziec z kolesiem na lawce .. To takie nudne ;]
. A i jestem jedyna w klasie bez chlopaka P . i wcale jakos takos mi to nie przeszkadza jestem optymistka i kiedys napewno ktos sie znajdzie moze w liceum ??:P albo poo )
W twoim wieku posiadanie chłopaka to sprawa prestizu i honoru wobec kolezanek. W moim to sprawa wyboru i tego co sie stawia na szczycie listy priorytetow. Nie mialam w twoim wieku chlopaka, tylko ze nie bylo wtedy takiej presji, gdybym teraz znowu byla młodą nastolatka to pewnie postepowalabym inaczej niz wtedy.
Wysłany: 21-11-2007, 12:23
presja, presja. teraz nawet moja ośmioletnia siostra chwali się, że ma chłopaka w klasie... kiedyś tego nie było? pamiętam, że kiedy ja poszłam do szkoły to też była taka presja. i to od pierwszej klasy, a poszłam do pierwszej klasy w 1991 roku. zabawy w dorosłość kształtujące dalsze wybory partnerskie w dorosłym życiu?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum