Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
nikt kto ma 13 lat nie moze sie czuc dorosły! Nawet jeśli postępuje jak dorosły.
Ja mam 16(no prawie 17 lat, 01 styczeń 1991) i wcale nie czuje sie dorosły. Wrecz przeciwnie,uważam że jestem dziecinny bo ciesza mnie bajki w TV,glupkowate kawały i dokuczanie dziewczynom
_________________ Nie sztuką jest napisać tekst
Sztuką jest napisać dobry tekst
Nie jesteś PIMP jesteś pimpuś
~Gość~ przypalimy kane ? ;-)
Hehehehe, a ja jako aspirujący nauczyciel angielskiego w szkole podstawowej mam pretekst: żeby mieć orientację i wiedzieć o czym z dziećmi rozmawiać między jednym a drugim ćwiczeniem.
_________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice..."
Pomógł: 1 raz Wiek: 15 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 350 Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 23-11-2007, 19:27
Poprostu to co się dzieje to jest wielkie nie porozumienie . Później jest coraz więcej gwałtów, bo tacy debile są kuszeni przez młode zdzi***. Tyle na ten temat ;/.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum