Pomogła: 12 razy Wiek: 22 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 3361 Skąd: Wrocław
43 Blogs
Wysłany: 17-06-2009, 21:58
Sabinsien56 napisał/a:
szamponem familijnym z polleny
Się śmiejesz... Ale jedna z lepszych odżywek jest właśnie z tej firmy . Taką, którą można MYĆ włosy, gdy ma się za suche, żeby nie niszczyć ich detergentami, które są w szamponach :>.
goodmoniko rozumiem i wyczytałem, ze kupiłaś już ten produkt. jak się sprawdził w twoim przypadku ? napisałaś, że myjesz już zwykłym, a ile trzeba było go stosować ? i ile trzeba na takie zabiegi wydać ?
temat o twoim 'podejrzanym' namawianiu akurat do tego produktu na wielu forach postanowiłem przenieść w osobny wątek, aby tutaj nie offtopować
Sposób na piękne włosy, to w skrócie - nie rób tak jak robi Rodi
Ale i tak teraz są fajne, takie mieciusie, bo podcięłam ostatnio :3 (tylko i tak muszę zafarbować, więc regeneracja pójdzie w las).
Imię: Sebastian
58 Blogs
Wysłany: 27-07-2010, 16:09
Sposób na piękne i lśniące włosy - ściąć się na łyso xD
Ja tam myje średnio co 2/3 dni szamponem jaki się w domu znajdzie ;p
*sprawdzał teraz jaki szampon ma w domu xD*
Garnier fructis - tego używam. Jest jeszcze syos - ale nie lubie go... Szybko mi się przetłuszczają po nim włosy
I jeszcze jedno, z tego co zauważyłem - faceci jak mają długie to często lepiej ich włosy wyglądają niż niejednej dziewczyny. Czemu? Komu się chce latać z tymi suszarkami, prostownicami, odżywkami i innymi tego typu badziewiem? ;p
(Też przepraszam że się władowałem w dział nie dla mojej płci, ale włosów krótkich zaś nie mam, więc chyba mogę się wypowiedzieć )
faceci jak mają długie to często lepiej ich włosy wyglądają niż niejednej dziewczyny
Dobrze mówisz Też to zauważyłam (i pewnie nie tylko ja). Ale wyjątkiem potwierdzającym regułę jest mój rówieśnik z LO, za którym miałam nikłą przyjemność siedzieć, co włosy miał do pasa, a takie porozdwajane końcówki, że hej!
A pod słońce w ogóle przybierały kolor blondu. Długowłosy-Metal-blondyn, hell yea.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum