Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Mi sie akurat nie podoba , wielke jak nie powiem co i moze sie wydawac z daleka ze jest z jakis skorek od banana albo innych smieci.
No i niech cie szlag , na tej cholernej interi omal mnie cos nie trafilo , nawet nie widzialem wszystkich zdjec , bo bym kompa rozwalil przez te reklamy.
ja wychodzę z założenia, że albo się jest aktorką, albo projektantką torebek.
ta generalnie jest lekkim niewypałem, który można ubrać na niewiele okazji.
Pomogła: 3 razy Wiek: 19 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1471 Skąd: Wrocław
Wysłany: 17-04-2008, 12:48
pudi91 napisał/a:
powinna wybrać pomiędzy projektowaniem a graniem w filmach
Amira napisał/a:
albo się jest aktorką, albo projektantką torebek
Oj ludzie... Każdy chciałby spróbować czegoś innego, a aktorki z racji tej, że są sławne i mają trochę pieniążków to mogą sobie pozwolić na coś takiego.
Swoją drogą jak tylko dostanę w spadku po babci maszynę do szycia to sama biorę się za stworzenie własnej torebki!
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Gość, do you wanna kiss me?
M@tarci Reklamy to akurat nie moja wina, u mnie nie wyskakują... Aaaa i wolałabym żeby mnie szlag nie trafił. Poza tym to chyba trochę nie fajnie komuś coś takiego życzyć, nie?
A wracając do torebki, powiem Wam, że na początku mi też się bardzo nie podobała i potem stwierdziłam, że wygram ją dla siostry i jak tak jej się zaczęłam przygladać, stwierdziłam, że nie jest zła.
Poza tym ma to co mi potrzebne, pojemność (nie wiem dlaczego, ale zawsze mam za mało miejsca w torebce ), kolor też ma fajny
nie wiem dlaczego, ale zawsze mam za mało miejsca w torebce
Bez obrazy drogi panie , ale... jak to baby , co wy tam macie? wiaderko , walek , klej i rolke tapety , do makijazu?
TO JEST CHOLERA NIE NA TEMAT, M@TARCI, STRZEŻ SIĘ!Zzielona
P.S zwykle jak sie loguje to moj nick jest poprawnie napisany , czyli z duzej , ale ma(@)tarci pisze sie z malej to jest wyjatkowy nick , dla mnie jedyny w swoim rodzaju i prosze was o to by pisac go tak jak widnieje on , wszedzie gdze jest matarci , to jest z malej.
m@tarci, mój nick też jest pisany z małej listery. Dla mnie to jest wygodniejsze gdy się loguje.
A co do torebki to powiem tyle... zero wyglądu. Widziałem już różne świństwa ale to jest okropne. Dobrze że nie projektują takich obciachowych plecaków
_________________ Nie sztuką jest napisać tekst
Sztuką jest napisać dobry tekst
Nie jesteś PIMP jesteś pimpuś
~Gość~ przypalimy kane ? ;-)
m@tarci, przepraszam nie wiedziałam, że dla Ciebie to istotna sprawa z tymi literami. U mnie duża litera jest wyrazem kultury, jak się do kogoś zwracam... Więc dla Ciebie nie będe kulturalna .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum