Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Pomogła: 3 razy Wiek: 19 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1471 Skąd: Wrocław
Wysłany: 30-09-2007, 10:09
Amira, dla mnie nie jest ważne, żeby perfumy miały ciekawe opakowanie Na przykład te moje Amor Amor są w zwykłym flakoniku z firmy FM Nie mam niestety oryginalnych, ale te co mam pachną tak samo i bardzo długo się trzymają
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Gość, do you wanna kiss me?
ja lubię ładne buteleczki na toaletce... takie moje małe zboczenie
z doświadczenia wiadomo, że perfumy nie muszą być oryginalne, żeby cieszyły sama kupuję także 'sensi' armaniego podróbkę (bo już na kilka rodzajów oryginalnych perfum mnie nie stać ) która świetnie się używa. fakt, że korzystam z tych perfum tylko na jakies okazje i długo potrafię je przechowywać, dlatego kupuję w małych ilościach
Wysłany: 02-10-2007, 01:08
ja tam nie lubię podróbek, według mnie są tandetne i świadczą o pseudozaradności w sprawach oszczędzania - kupi szajską podróbkę i myśli, że w ten sposób oszukała producenta... a nie lepiej zaoszczędzić trochę i mieć prawdziwą wodę perfumowaną Dolce Cabbana? móc pokazać im i naprawdę pokazać, że ma się gust i stać nas na drogie rzeczy
Pomogła: 3 razy Wiek: 19 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1471 Skąd: Wrocław
Wysłany: 02-10-2007, 10:02
Wiesz no... Moje tandetne podróbki są z rozlewni wód albo z firmy FM, która sprzedaje w zasadzie dokładnie te same perfumy tyle, że bez pięknej buteleczki i marki Tym bardziej, że wolę wydawać pieniądze na inne markowe rzeczy, które są naprawdę potrzebne, na przykład buty
Choć nie powiem... Miło mieć markowe perfumy na półeczce
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Gość, do you wanna kiss me?
ja używam markowych, ale nie stać mnie na kilka różnych zapachów. muszę czasem skorzystać z podróby. poza tym nikt jej nie widzi, bo używam jej w domu a później czuć tyko ładny zapach
Wysłany: 02-10-2007, 16:55
wiesz, ja nie mówię o oryginalnej cieczy w nieoryginalnym opakowaniu, ale na przykład o takich Lacrossach czy innych dziwadłach, one po prostu wystawiają właścicielce złą opinię. Nikt przecież nie uwierzy dresiarze z osiedla, że kupiła kozaczki Diora na targu za 50 zł i że to są prawdziwe kozaczki Diora. Słuchajcie - na świętej pamięci blogu fotkapeel.blogspot.com były przykłady takich markowych dziewczyn, żenada.
a buteleczka nie jest ważna - liczy się trwały, piękny zapach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum