Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 17 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 402 Skąd: Dom
Wysłany: 06-10-2007, 16:09
Cytat:
ale ponoć za małe
To pokaż, ocenimy
Cytat:
Amira, z praktyki mogę Ci powiedzieć, że nie jest tak źle
U nas w szkole, jest dziewczyna co ma cycki, których nie przeszkadzało by wozić przed sobą na taczce...
Amira, jakby cło, to ty była dzoke
_________________ Gość No co sie gapisz?! Chcesz z dyni?! Po Twojej pysznej zupie nie ruszam dupy z klopa, ta zupa była z mlekiem, na mleko mam alergie.
moim zdanie tymcia się po prostu chwali. tymcia, wrzuć fotkę swoją, to wtedy uwierzę, że masz taki biust w tym wieku.
Nie uważasz chyba, że będę się fotografowała i swoje fotki z biustem Tobie wysyłała, hallo.. Mi chodziło wogle oco innego a tu widzę poruszony temat staników z gąbką.. Ja mam bez gąbek i wygląda na duży A jak z gąbką to w sumie też.. hehe.. A te wypychanie stanika to nie am sensu, chyba, że dziewczyna na pokaz coś robi. Na przykład, sytuacja: Jest para zakochanych, chłopak dzisiejszego wieczoru chce czegoś więcej, no i poszli do domu, dziewczyna zdejmuje bluzke a tu wata wypada, koleżka myślał, że ma taki duży biuusttt.. Heh.. żenada.. Jak ja w wakacje pracowałam w sklepie z bielizną to jak nie było klientów to wyjęłłam z szuflady sylikonowe wkładki.. O jezus, ale miałam polewke, że kobiety takie cuda sobie wkładają. HhHAHAHA.. BEZ Urazy. Aha, i ejscze jedno. Ja się nie chwalę.
Wysłany: 06-10-2007, 19:09
masz trzynaście lat i pracowaaś w sklepie z bielizną w wakacje? w tak młodym wieku jest zakaz chyba pracy nieletnich...
ty się chwalisz? a co robisz? i nie mnie pokażesz swoje cycusie, tylko całemu forum, żeby uwierzyli, bo brzmisz z tym wszystkim mocno podejrzanie. i nie musisz nam od razu całych piersi pokazywać, zdjęcie cyknij komórką w bluzce jak stoisz.
piszesz w taki sposób, że raczej trudno mi uwierzyć ci na słowo.
Dobrze cykne ci ta fotke tylko jak dostane kom, bo mialam za duzy rachunek i mi kom skasowali.. niech se nie wierza, ja wiem co mowie, a moze ty mi tylko zazdroscisz.. nie wiem. ale po co sie klocic?
Pomogła: 3 razy Wiek: 19 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1469 Skąd: Wrocław
Wysłany: 07-10-2007, 11:37
tymcia_ napisał/a:
Jak ja w wakacje pracowałam w sklepie z bielizną to jak nie było klientów to wyjęłłam z szuflady sylikonowe wkładki..
Hmm... Masz 13 lat i pracowałaś w sklepie z bielizną? Do takiej pracy raczej zatrudniają osoby dużo starsze, conajmniej o pięć lat. Coś tu nie gra tymcia_... Albo masz więcej niż 13 lat i ściemniasz tutaj (mam siostrę raptem rok młodszą i tak się nie zachowuje), albo ściemniasz z tym co tu piszesz.
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Gość, do you wanna kiss me?
nie jestem taka glupia zeby sciemniac na forum publicznym, co wy poglupieliscie?? ja nie pracowalam tak, ze jako astystent czy jak sie ten ktos nazywa, ani jako sprzedawca, bylam tylko pomocną duszą.. Poza tym nie pracowałam na jakis etat jak normalnie starsi ludzie ktorzy chca zarobic, tlyko pomagalam w pracy swojej siostrze, a to chyba roznica.
pod koszulke moze sobie naladowac 20 par skarpetek i bedzie wtedy miala duze piersi
Ale ja nie musze niczego powiekszac... sadze ze wszytko jest tak duże jak ma być
_________________ Nie sztuką jest napisać tekst
Sztuką jest napisać dobry tekst
Nie jesteś PIMP jesteś pimpuś
~Gość~ przypalimy kane ? ;-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum