Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
stosujecie ?
jakie środki jak już coś ?
co sądzicie na ten temat ?
gadać x ]
ja biorę tabletki anty a dodatkowo w tych dniach co jestem bardziej płodna to Facet zakłada gumkę x ]
lepiej dmuchać na zimne a mi mimo tego mojego wieku jeszcze nie spieszy się do dzieci.
antykoncepcję zdecydowanie polecam bo poza niechcianą ciążą chroni również przed chorobami ewentualnymi.
no a tabletki jeśli dobrze dobrane dodatkowo pozytywnie działają na organizm kobiety x ]
zastanawiam się od jakiegoś czasu nad plastrami, ale mam schizę, że się odkleją czy coś x D
Pomogła: 5 razy Wiek: 20 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1826 Skąd: Wrocław
Wysłany: 16-04-2008, 14:59
Ja, gdy miałam chłopaka, który ze mną współżył stosowaliśmy prezerwatywy albo nic (naprawdę, ani razu nie byłam w ciąży ). Teraz pewnie będzie podobnie, albo pójdę do ginekologa po tabletki.
mo. napisał/a
ja biorę tabletki anty a dodatkowo w tych dniach co jestem bardziej płodna to Facet zakłada gumkę x ]
Podczas brania tabletek nie można być mniej lub bardziej płodnym... Przez cały czas jesteś niepłodna! Nawet jak odłożysz tabletki to przez około miesiąc możesz mieć problemy z zajściem w ciążę.
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
co sadze? w sumie mi to nie przeszkadza i nic mi do tego , co by chciala czy brala moja partnerka , ale mam zraz do plastrow , znam tylko trzy osoby co uzywaja plastrow i te trzy osoby sa wlasnie w ciazy , przez wpadke.
Najlepsze sa tebletki i jak by moja partnerka je brala , byl bym spokojny , gumki tez moga byc , tyle ze albo jedo albo drugie , chyba ze ktoros mialo by stracha przed jakas choroba , to wtedy na pewno gumki , bo tabletki chronia tylko przed ciaza.
ja nienawidzę z gumką uprawiać seksu... oj , jak ja nienawidzę
tabletki chyba są najprostszą metodą. i gumek wtedy nie używam, bo po co. jak mam wpaść to i tak w końcu wpadnę
nevada menthol, ja biorę tabletki. małe prawdopodobieństwo, że bym wpadła.
Zzielona, żebyś się nie zdziwiła.. są osoby, które są bardzo płodne. oczywiście to też oznacza, że są ludzie, którym ciężko jest wydać potomstwo ale generalnie lepiej nie ryzykować.
Pomogła: 5 razy Wiek: 20 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1826 Skąd: Wrocław
Wysłany: 17-04-2008, 23:21
Amira napisał/a
ale generalnie lepiej nie ryzykować.
Pewnie, że nie, ale w swoim życiu kobieta jest częściej płodna niż nie płodna, dlatego prawdopodobieństwo zajścia w ciążę przy założeniu, że seks uprawiamy dwa, trzy razy w tygodniu jest o wiele mniejsza niż 1/2. Dlatego z logicznego pkt-u widzenia tak to właśnie wygląda. A to, że ludzie wpadają to tylko takie "zezowate szczęście".
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
w tym momencie rachunek prawdopodobieństwa się nie przydaje, bo los i tak zawsze wie lepiej generalnie wychodzę z założenia, że nie można liczyć na logikę, kiedy rozchodzi się o naturę człowieka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum