Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Grono.net jest to internetowa zamknieta spolecznosc znajomych, dziala na zasadzie dodawania znajomych do listy, mozna pisac do nich wiadomosci. Mozna rowniez zamieszczac tam swoje zdjecia
Jesli ktos chcialby dolaczyc to prosze podac swoj email. Moj id to: http://213302.grono.net - 213302
Co sądzicie o czymś takim?
Mi się to bardzo podoba, a czemu - sam nie wiem.
Dodam ze sa ta grona tematyczne mozna n.p zalozyc grono swojej szkoly lub do niego dolaczyc - fajna sprawa
Jesli ktos chcialby dolaczyc to prosze podac swoj email
w ten sposób jakiś czas temu rozwalił się sens grona
Artur napisał/a
Co sądzicie o czymś takim?
pomysł był dobry, wykonanie ok, jakiś czas dobra atmosfera a teraz roi się tam os mas, które niszczą społeczność grona
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Rotfl, zalozylam tam kiedys konto, zalogowalam sie raz i teraz ponownie (dziwne ze pamietalam adres i haslo i weszlam)
Mnie osobiscie to nigdy nie wciagnelo, moze dlatego ze nie bylam nigdy tak naprawde zainteresowana tego typu spolecznoscia. Wole forum gdzie nie trzeba zaproszenia otrzymywac by sie zarejestrowac
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
korzystam z Grona od dość niedawna. zawsze mnie zastanawiał ewenement ludzi mających po 200-300 kontaktów na listach - sam byłem zapraszany do takowych przez zupełnie obcych mi ludzi... no i oczywiście całe mnóstwo badziewnych grup po kilka osób.
poza tym denerwuje mnie to każdorazowe logowanie - niby ma zapamiętać dane, a nigdy nie zapamiętuje (przynajmniej w moim przypadku)...
kiedyś unikałem takich serwisów, potem się przekonałem - ale Grono to jest antyprzykład społeczności.
poza tym denerwuje mnie to każdorazowe logowanie - niby ma zapamiętać dane, a nigdy nie zapamiętuje (przynajmniej w moim przypadku)...
mnie pamieta
osobiscie uwazam tak samo jak htsz
strony spolecznosciowe - takie kolka wzajenej adoracji to przyszlosc, ale musi minac jeszcze duzo czasu nim sie stworzy odpowiednie sposoby na efektywne funkcjonowanie takich portali
grono bylo fajne na samym poczatku - znalazlem tam ludzi z ktorymi stracilem kontakt 5-7 lat wczesniej
ale wyscig dedbili zeby miec jak najwiecej znajomych jest bez sensu
na mojej liscie zdecydowana wiekszosc osob to osoby z ktorymi kilka piw sie wypilo (oczywiscie bezalkoholowych ) aczkolwiek jest kilka wyjatkow (np htsz ale mysle ze to nadrobimy, co nie )
podsumowujac grono stracilo swoj sens kiedy pojawily sie takie texty:
Artur napisał/a
Jesli ktos chcialby dolaczyc to prosze podac swoj email. Moj id to: http://213302.grono.net - 213302
_________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
Wysłany: 29-12-2006, 13:12
Mam ale nie podam swojego grona
_________________ Niebieski kwiat i kolce,(x2) łatwiej by było gdybym nie był daltonistą
No i skończyło się rumakowanie
Zainwestuj tik taki bo ci jedzie!!
- coś w tym stylu. Serwis spokemoniały, zesłitowany i ogólnie "zuy". Jedynym śladem po tzw. "antypokemonach" (nie normalnych ludziach!) są wątki antypokemonowe.
ZUUOOOO...
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A może jednak zainteresowany?
a ja sobie fundnełem gronowładnego, i niestety z mojej winy zapomniałem wipsać kodu i usunąłem SMSa . napisałem do nich z prośbą o odwrócenie transakcji albo przywrócenie Gwładnego. i dostałem negatywną odpowiedź
to już na epuls.pl społeczności otwartej, oddają to za co jest zapłacone (jeśli popełni sie błąd)
Wysłany: 19-09-2007, 17:23
dostałam od znajomego raz zaproszenie na grono, potem było tak, że mi się tam nie podobało, i przestałam się tam logować. potem on mnie opieprzał, czemu nie jestem na jakichś gronach tematycznych, powiedziałam mu, że mnie to nie kręci, w każdym razie zapomniałam już hasła do tego i swojej nazwy, wcale nie czuję poczucia straty.
fotka.pl też nie lubię, vampirefreaks nie odwiedzam od hohohohoho i jeszcze dłużej. epuls też by mnie pewnie nie bawił.
mam poważniejsze sprawy na głowie niż społeczności internetowe, gdzie fotkami się ludzie wymieniają jak pokemonami albo liczą kto ilu ma znajomych.
a ja sobie fundnełem gronowładnego, i niestety z mojej winy zapomniałem wipsać kodu i usunąłem SMSa . napisałem do nich z prośbą o odwrócenie transakcji albo przywrócenie Gwładnego. i dostałem negatywną odpowiedź
to już na epuls.pl społeczności otwartej, oddają to za co jest zapłacone (jeśli popełni sie błąd)
nie do końca grono.net jest z sensem
ja miałam ten sam problem, ale podałam w zgłoszeniu numer telefonu z którego doładowałam i otrzymałam nowy kod. bez problemu, odpowiedź nadeszła po 20 minutach.
epuls.pl wcale nie należy do najlepszych. osobiście bardziej wolę grono bo mniej tam osób na miarę fotka.pl. jakby nie było jest to serwis z zaproszeniami i nie każdy ma tam otwarty wstęp.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum