Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Pomogła: 2 razy Wiek: 20 Dołączyła: 25 Mar 2007 Posty: 69 Skąd: toruń
Wysłany: 28-06-2007, 20:52
dłonie i plecy (u facetow)
dłonie duże z długimi palcami jak u koszykarzy, szczupłe nie za bardzo umięśnione plecy
w ogóle chłopak powinien być szczupły ale mieć względnie szerokie barki i lekko umięśnione ramiona- nie, nie napakowane
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 98 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 416 Skąd: Dom
Wysłany: 29-06-2007, 00:56
Nogi...i...pupa.
U kobiet.
Wysłany: 29-06-2007, 12:26
truscava napisał/a
jak ja kocham szerokie umięsnione plecy *__*
takie jak ma Pudzian ?
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 40 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3122 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 06-08-2007, 00:18
jak najbardziej zgrabna pupa i to co z niej wyrasta czyli snukłe nogi
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum