Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
podoba mi sie chlopak który bez przerwy sie na mnie patrzy,uśmiecha!!
myślałam że to cos znaczy:/
gdy moja kumpela zapytala sie go czy mu sie podobam,
powiedzial ze niemam u niego najmniejszych szans!
więc po co te gapienie i usmiechanie???
Zaproszone osoby: 45 Pomógł: 38 razy Wiek: 22 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3010 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 03-03-2007, 21:58
mur lubi sobie poważnie żartować jeżeli tak to można określić, wprawdzie nie jestem dobry w te sprawy, ale może zagraj z nim, w sensie nie zwracaj uwagi na te jego uśmieszki
Zaproszone osoby: 16 Pomógł: 1 raz Wiek: 22 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 351
Wysłany: 03-03-2007, 22:14
dlaczego sie go sama nie zapytałaś, a wplątujesz koleżankę, on zeby nie wyjść na zadurzonego postawił przed sobą mur i będzie go bronił bo nie chce żeby o nim gadano.
Jeśli chcesz to naprawić, to na osobności! zagadaj, że:
Sory że moja koleżanka sie zapytała o to wtedy, nie chciałabym żeby to wpłyneło na naszą znajomość. Uważam że jestś fajny i może może poszlibyśmy na pizzę...?
ja bym poleciał na taki tekst, taka nie zobowiązująca randka, fajny jesteś poznajmy sie lepiej. Jak się zgodzi to jeszcze coś może być.
_________________ QQWEBmaster
...
przysięgam uroczyście, ze knuje coś niedobrego
a moze on to robi tylko dlatego ze chce cie wkurzyc albo cos takiego w takim razei postaraj sie go olac moze to cos pomorze albo poprostu podejc do niego i spytaj dlaczego sie ciagle na ciebie patzry mam nadzieje ze ci sie uda powodzenia
podoba mi sie chlopak który bez przerwy sie na mnie patrzy,uśmiecha!!
myślałam że to cos znaczy:/
gdy moja kumpela zapytala sie go czy mu sie podobam,
powiedzial ze niemam u niego najmniejszych szans!
więc po co te gapienie i usmiechanie???
Proszenie kumpelek, żeby zapytała, czy Ty mu sie podobasz nigdy nie wypali!! On przecież ściemni, bo nie chce żebyś wiedziała, że mu się podobasz..
Mi podoba się pewnien chłopak, i chyba to pojął.. Ja w sumie też, bo na mnie zerka.. tak słodko.. Przechodząc koło niego, nawet jak nie ma tłumu w skzole, na korytarzu dotyka mnie.. hehe.. Chyba wiem co to oznacza.. a moze i ja sie myle? :):)
Ni eodpisujcie na to, bo tyak sobie tlyko głośno myślę.. O nim >
Pomogła: 4 razy Wiek: 20 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1672 Skąd: Wrocław
Wysłany: 15-10-2007, 01:14
Ja też uważam, że takie zachowanie jest głupie, ale jednak lepiej dowiedzieć się o czymś przez kogoś, aniżeli samemu pójść się spytać... A najlepsze było to "załatawianie chodzenia". Osoba "załatwiająca" mówiła, że X poprosi Cię o chodzenie za tydzień To już w ogóle głupota Ale wiem jak to jest, bo sama byłam świadkiem, a nawet i ofiarą czegoś takiego... Ale to działo się bardziej w podstawówce
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Gość, do you wanna kiss me?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum